EURO

Υποδοχή ηρώων στους Αλβανούς ποδοσφαιριστές

Υποδοχή ηρώων στους Αλβανούς ποδοσφαιριστές

Η αποστολή της εθνικής Αλβανίας επέστρεψε στα Τίρανα μετά τον αποκλεισμό της στη φάση των ομίλων του Euro 2016, με τους οπαδούς της ομάδας να επιφυλάσσουν ωστόσο αποθεωτική υποδοχή σε παίκτες και τεχνικό επιτελείο (φωτογραφίες).

Η μεγάλη νίκη επί της Ρουμανίας (1-0), πρώτη στην ιστορία της σε τελική φάση Εuro, έδωσε το δικαίωμα στους φίλους της Αλβανίας να ονειρεύονται για λίγες ημέρες την πρόκριση στη φάση των "16", ωστόσο τα αποτελέσματα στους άλλους ομίλους δεν ήταν ευνοϊκά και έτσι η γειτονική μας χώρα έμεινε έξω από τη νοκ-άουτ φάση.

Υποδοχή ηρώων στους Αλβανούς ποδοσφαιριστές

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Τζάνι Ντε Μπιάζι και οι ποδοσφαιριστές του να επιστρέψουν στα Τίρανα την Πέμπτη, όπου εκεί όμως τους περίμενε μία ευχάριστη έκπληξη, αφού η κυβέρνηση και ο κόσμος τους υποδέχτηκαν με όλες τις τιμές.

Στο αεροδρόμιο των Τιράνων είχε στρωθεί κόκκινο χαλί στο οποίο πάτησαν τα μέλη της αλβανικής αποστολής κατά την αποβίβασή τους από το αεροπλάνο, στην υποδοχή ήταν και ο πρωθυπουργός της χώρας Έντι Ράμα , ενώ μία μπάντα έπαιζε τον ύμνο της χώρας.

Υποδοχή ηρώων στους Αλβανούς ποδοσφαιριστές

Τους περίμενε μάλιστα όλους ένα ανοιχτό λεωφορείο που τους μετέφερε από το αεροδρόμιο στο κέντρο της πόλης, με αρκετό κόσμο να τους περιμένει και να αποθεώνει θέλοντας έτσι να τους επιβραβεύσει για την προσπάθεια που κατέβαλαν στα γήπεδα της Γαλλίας, στην πρώτη παρουσία της χώρας σε τελική φάση Euro.

"Αυτό το ταξίδι είναι αφιερωμένο στις οικογένειές μας, στους οπαδούς μας και κυρίως στη χώρα μας. Δεν ήμουν ποτέ ξανά τόσο υπερήφανος που αποτελώ μέρος αυτής της εθνικής ομάδας και που παίζω με αυτά τα παιδιά", σχολίασε στον λογαριασμό του στο Instagram ο Λορίκ Τσάνα.

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ