EURO

"Ύμνοι" Ντουρμάζ για Ιμπραχίμοβιτς

"Ύμνοι" Ντουρμάζ για Ιμπραχίμοβιτς

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς έστειλε εκ του ασφαλούς την Σουηδία στα τελικά του EURO 2016 και ο Τζίμι Ντουρμάζ τον αποθέωσε για την ποδοσφαιρική του κλάση. Η φωτογραφία του "Ίμπρα" μέσα στο αεροπλάνο της επιστροφής.

Η Σουηδία προκρίθηκε στην τελική φάση του EURO 2016, αποκλείοντας την Δανία, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς. Ο συμπαίκτης του στην εθνική ομάδα και νυν εξτρέμ του Ολυμπιακού, Τζίμι Ντουρμάζ, εγκωμίασε τον "Ίμπρα", αναφέροντας πως είναι κορυφαίος παίκτης όλων των εποχών στην χώρα και ένας από τους κορυφαίους στον κόσμο.

"Tώρα είναι η ώρα να ο διασκεδάσουμε. Όσο για τον Ζλάταν, είναι ο βασιλιάς, δώστε του ό,τι μπορείτε. Οι μεγάλοι παίκτες γίνονται μεγαλύτεροι με τον καιρό και εκείνος έχει αποδείξει πως είναι ο μεγαλύτερος παίκτης όλων των εποχών στη Σουηδία και ένας από τους καλύτερους στον κόσμο", είπε ο Ντουρμάζ.

Από 'κει και πέρα, ο ίδιος ο Ζλάταν ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία με τους πανηγυρισμούς μέσα στο αεροπλάνο της επιστροφής από την Κοπεγχάγη και μάλιστα ο ίδιος είναι δίπλα δίπλα με τον Ντουρμάζ, με τον οποίον οι σχέσεις είναι άριστες.

EM! EURO 2016! Denmark-Sweden 2-2

A photo posted by IAmZlatan (@iamzlatanibrahimovic) on

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ