Τέλος ο Πιτσούρκα από τη Ρουμανία

Προπονητής της Αλ Ιτιχάντ είναι πλέον ο Βίκτορ Πιτσούρκα, που έλυσε το συμβόλαιό του με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ρουμανίας. Ποιος ο πιθανός αντικαταστάτης του στον πάγκο της εθνικής.

Σε αναζήτηση νέου ομοσπονδιακού τεχνικού βρίσκεται η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ρουμανίας μετά την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου με τον Βίκτορ Πιτσούρκα που ανακοινώθηκε από την Αλ Ιτιχάντ (η οποία πλήρωσε τη ρήτρα αποδέσμευσής του), με τον Κοσμίν Κόντρα να φαντάζει το απόλυτο φαβορί για τη διάδοχη κατάσταση, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας.

Η Αλ Ιτιχάντ πλήρωσε τη ρήτρα αποδέσμευσης του Ρουμάνου τεχνικού, ύψους 700.000 ευρώ, και η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας δεν του φρέναρε το δρόμο, με τη λύση του συμβολαίου να είναι κοινή συναινέσει .

Έτσι, μπορεί η εκκίνηση του Βίκτορ Πιτσούρκα με την εθνική Ρουμανίας στα προκριματικά του Euro 2016 να ήταν εξαιρετική καθώς με τις εκτός έδρας νίκες επί της Εθνικής Ελλάδας και της εθνικής Φινλανδίας, αλλά και την εντός έδρας ισοπαλία με την Ουγγαρία άφησε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του στη δεύτερη θέση του ομίλου, αλλά η προσπάθειά του για πρόκριση στην τελική φάση, θα μείνει ημιτελής.

Αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη κενή θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού της εθνικής Ρουμανίας είναι ο Κοσμίν Κόντρα της Χετάφε, καθώς έχει επιτευχθεί αρχική συμφωνία, όπως λένε οι Ρουμάνοι.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS