EURO

Οι κορυφαίοι των προκριματικών του EURO 2016

Οι κορυφαίοι των προκριματικών του EURO 2016

Η UEFA γνωστοποίησε την καλύτερη 11άδα των προκριματικών του EURO 2016, όπου εννοείται πως δεν περιλαμβάνει κάποιον δικό μας παίκτη. Τριάδα-φωτιά μπροστά, μέσα και ο άλλοτε ακραίος μπακ του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Ρατς.

Η προκριματική φάση του EURO 2016 ολοκληρώθηκε, 20 ομάδες εξασφάλισαν την παρουσία τους στα τελικά που θα γίνουν στα γήπεδα της Γαλλίας το ερχόμενο καλοκαίρι και φυσικό ήταν να υπάρξουν οι παίκτες που ξεχώρισαν για τα καλά και έκαναν το κάτι παραπάνω.

Μάλιστα, υπήρξαν και ομάδες που για δεκαετίες δεν είχαν πετύχει κάτι αξιόλογο, όπως η Ουαλία, που έχει την τύχη να διαθέτει μια πολύ καλή φουρνιά παικτών και αυτό συνετέλεσε στο να περάσει... αέρα στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Γι' αυτό και δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη το ότι έχει δυο παίκτες στην καλύτερη 11άδα που ανακοίνωσε η UEFA.

Στο τέρμα βρίσκεται ο Κουρτουά του Βελγίου, στα αριστερά της άμυνας ο Ρουμάνος άλλοτε ακραίος μπακ του ΠΑΟΚ, Ρατς και δεξιά ο Ιταλός, Νταρμιάν. Το κέντρο της άμυνας αποτελείται από τον Άγγλο, Κέιχιλ και τον Ουαλό, Γουίλιαμς. Στη μεσαία γραμμή, έχουμε τον Αυστριακό, Αλάμπα, τον Ντέιβις από τη Βόρεια Ιρλανδία και τον Ισλανδό, Σίγκουρτσον. Όσο για την επιθετική τριπλέτα, είναι εκπληκτική. Ο Ουαλός, Μπέιλ, σε ρόλο αριστερού εξτρέμ, δεξιά ο Γερμανός, Μίλερ και στην κορυφή ο εκπληκτικός Πολωνός, Λεβαντόφσκι, ο οποίος πέτυχε 13 γκολ στα προκριματικά.

Στον πάγκο βρίσκονται οι εξής: Ταταρουσάνου (Ρουμανία), Άλμπα (Ισπανία), Γκλικ (Πολωνία), Χάμσικ (Σλοβακία), Πέρισιτς (Κροατία), Ντε Μπράινε (Βέλγιο), Τζιούμπα (Ρωσία).

Οι κορυφαίοι των προκριματικών του EURO 2016
TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ