EURO

Οι Ισλανδοί "κράζουν" τους Γάλλους για το "Thunder clap"

Οι Ισλανδοί "κράζουν" τους Γάλλους για το "Thunder clap"

Οι Γάλλοι αντέγραψαν το περίφημο "Thunder clap" πάνω στους πανηγυρισμούς για την πρόκριση στον τελικό του Euro και το γεγονός αυτό προκάλεσε θυμηδία στους Ισλανδούς!

Οι Ισλανδοί έγραψαν ιστορία στο φετινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα όχι μόνο με την εντυπωσιακή πορεία τους μέχρι τους "8" (στην παρθενική τους συμμετοχή στα τελικά μεγάλης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης) αλλά και για το επονομαζόμενο "Thunder clap" με το οποίο παίκτες και οπαδοί "συντονίζονται" μετά το τέλος ενός αγώνα.

Ο συγκεκριμένος πανηγυρισμός άρεσε ιδιαίτερα στους Γάλλους, που αντιμετώπισαν στα προημιτελικά τους "Βίκινγκς", και το έκαναν και αυτοί μετά το ματς με την Γερμανία, με την κίνηση πάντως να μην αρέσει στους Σκανδιναβούς.

Οι Ισλανδοί "κράζουν" τους Γάλλους για το "Thunder clap"

Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση που έγινε στο @Icelandicfootball, λογαριασμό στο Twitter που διαχειρίζονται δύο Ισλανδοί αθλητικοί δημοσιογράφοι, που αναφέρει το εξής : "Ήμαρτον με την Γαλλία... Μας νικήσατε, βρείτε ένα δικό σας τρόπο για να πανηγυριζετε".

Λίγο αργότερα μάλιστα γράφτηκε στον ίδιο λογαριασμό: "Ο τελικός του Euro 2016 θα παιχτεί μεταξύ της μοναδικής ομάδας που κατάφερε να νικήσει την Ισλανδία και της ομάδας που τερμάτισε κάτω από την Ισλανδία στον όμιλο... Καθόλου άσχημα!"

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ