EURO

Ντουρμάζ: "Οι ποδοσφαιριστές ζούμε συνήθως σε μια φούσκα"

Ντουρμάζ: "Οι ποδοσφαιριστές ζούμε συνήθως σε μια φούσκα"

Συνέντευξη σε σουηδική ιστοσελίδα παραχώρησε ο Τζίμι Ντουρμάζ του Ολυμπιακού, ο οποίος μεταξύ άλλων στη κίνηση ανθρωπιάς του συλλόγου να μοιράσει φαγητό σε πρόσφυγες. Τι απάντησε για το EURO και το αν υπάρχει φόβος.

Ο διεθνής Σουηδός εξτρέμ, Τζίμι Ντουρμάζ, μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κίνηση του Ολυμπιακού να μοιράσει φαγητό σε πρόσφυγες, ενώ απάντησε στο αν υπάρχει φόβος στο επικείμενο EURO της Γαλλίας μετά τις πρόσφατες τρομοκρατικές επιθέσεις.

"Ένα διάστημα κάθε μέρα μοίραζαν φαγητό στους πρόσφυγες. Είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Κάθε εβδομάδα πηγαίναμε και δίναμε ρούχα και τρόφιμα, ενώ παίζαμε και ποδόσφαιρο μαζί τους. Έχω δει την κατάσταση από κοντά και είναι τεταμένα τα πράγματα. Αντιλαμβάνεσαι πόσο κοντά σου είναι όλα αυτά κι ας φαίνονται σε κάποιους τόσο μακριά", ανέφερε αρχικά ο Ντουρμάζ στην ιστοσελίδα "dn.se" και συνέχισε:

"Με επηρέασε πολύ. Ήταν μια διαφορετική και πολύ σκληρή εικόνα της ζωής. Οι ποδοσφαιριστές ζούμε συνήθως σε μια φούσκα, είμαστε προστατευμένοι στη ζωή μας. Δεν είναι όμως έτσι. Προφανώς θα πρέπει να βοηθήσουμε περισσότερο και να το κάνουμε όποτε μα δίνεται η ευκαιρία. Από την πλευρά μου, προσπαθώ να το κάνω και θα συνεχίσω".

Όσο για το EURO και την ανησυχία μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις, είπε: "Πάμε να δείξουμε τη χαρά μας, όχι φόβο. Οφείλουμε να το κάνουμε αυτό. Θα προσπαθήσουμε να δείξουμε τη χαρά που δίνει το ποδόσφαιρο στον κόσμο. Είναι στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι κάποιες περιοχές που θα είναι κοντά η εθνική έχουν επισημανθεί ως πιθανοί στόχοι, αλλά δεν ανησυχώ. Σκέφτομαι το ποδόσφαιρο και τη χαρά που προσφέρει, δεν φοβόμαστε. Η άλλη πλευρά δεν θα νικήσει".

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ