EURO

Ντουρμάζ & Μπεργκ: "Απογοητευμένοι, αλλά όλα ανοιχτά"

Ντουρμάζ & Μπεργκ: "Απογοητευμένοι, αλλά όλα ανοιχτά"

Μάρκους Μπεργκ και Τζίμι Ντουρμάζ παραδέχθηκαν ότι η πρόκριση της εθνικής Σουηδίας στα τελικά του Euro 2016 περνά από την Κοπεγχάγη και τη ρεβάνς του 2-1 της Σόλνα, με τη Δανία.

Τα ΜΜΕ της Σουηδίας άσκησαν έντονη πίεση στην εθνική ομάδα της χώρας για την αδικαιολόγητη οπισθοχώρησή της την τελευταία μισή ώρα του ματς με τη Δανία, η οποία είχε ως αποτέλεσμα και τη διαμόρφωση του τελικού 2-1 από το γκολ του Γιόργκενσεν.

Ο εξτρέμ του Ολυμπιακού, Τζίμι Ντουρμάζ, κι ο επιθετικός του Παναθηναϊκού, Μάρκους Μπεργκ - αμφότεροι ξεκίνησαν στην αρχική ενδεκάδα της εθνικής Σουηδίας - δεν έκρυψαν την απογοήτευσή τους για την αλλαγή των ισορροπιών στην αναμέτρηση, εξήγησαν ότι αυτή δεν ήταν βάσει σχεδίου κι ότι όλα είναι ανοιχτά ενόψει της ρεβάνς της Κοπεγχάγης.

"Δεν υποχωρήσαμε ενστικτωδώς. Οι Δανοί άσκησαν καλή πίεση κι έπρεπε να τρέξουμε πολύ. Δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε την μπάλα τόσο καλά, όσο την πρώτη ώρα του ματς. Στα πρώτα 60 λεπτά είχαμε καλό passing game. Θέλαμε να συνεχίζουμε να πιέζουμε. Οι αντίπαλοι είναι καλοί στο να κυκλοφορούν την μπάλα, όταν "σπάσαμε" βρήκαν χώρους. Προφανώς και είσαι απογοητευμένος όταν έχεις την ευκαιρία, κάναμε καλή πρώτη ώρα στο ματς. Τώρα πάμε με το 2-1 στην Κοπεγχάγη, όλα είναι ανοιχτά", εξήγησε ο άσος του Ολυμπιακού.

Μπεργκ: "Απογοητευτικό αλλά το μυαλό στην Τρίτη"

Στο ίδιος μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Σουηδού επιθετικού του Παναθηναϊκού, Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος είχε ευκαιρίες να σκοράρει κατά των Δανών και υπερθεμάτισε της διαφοράς της ρεβάνς της Κοπεγχάγης από τη φιλική αναμέτρηση της 28ης Μαΐου του περασμένου έτους.

"Είναι απογοητευτικό αλλά πρέπει να επιστρέψουμε στο ματς της Τρίτης και να τα καταφέρουμε. Το ματς που έγινε πριν από ένα χρόνο (φιλική νίκη [1-0] της Δανίας επί της Σουηδίας στην Κοπεγχάγη) ήταν φιλικό. Το ξεκαθαρίσαμε. Αυτό ήταν ένα τεστ. Τώρα πρέπει να νικήσουν (για να προκριθούν) κι αυτό σημαίνει ότι θα έχουν ευκαιρίες", τόνισε ο Μάρκους Μπεργκ.

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ