EURO

Καμπάνια κατά της Σουηδίας από τους Δανούς!

Καμπάνια κατά της Σουηδίας από τους Δανούς!

Η πρώτη μάχη της Σουηδίας με τη Δανία για τα μπαράζ του Euro 2016 είναι προ των πυλών και η δεύτερη αποφάσισε να παίξει "βρώμικα". Δείτε videos!

Πριν από 11 χρόνια οι Ιταλοί (και όχι μόνο) έβγαλαν "κραυγές" για την περίφημη συμμαχία της Σουηδίας με τη Δανία, με το μεταξύ τους 2-2 για τη φάση των ομίλων του Euro 2004 να τις στέλνει αμφότερες στα προημιτελικά και να αφήνει εκτός συνεχειας την "σκουάντρα ατζούρα".

Τώρα όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά, με την εθνική Ιταλίας να έχει εξασφαλίσει απευθείας εισιτήριο για τα τελικά του Euro 2016 και τις Σουηδία και Δανία να αναμετρώνται δύο φορές μέσα σε λίγες ημέρες για ένα εισιτήριο για τα γήπεδα της Γαλλίας και τον ηττημένο της κόντρας να πηγαίνει... σπίτι του.

Όσοι νομιζουν μάλιστα πως επικρατεί απόλυτος ποδοσφαιρικός πολιτισμός ενόψει των δύο αγώνων των γειτονικών χωρών κάνουν λάθος, με τους Δανούς να έχουν ξεκινήσει μία εντυπωσιακή εκστρατεία εναντίον σουηδικών "προϊόντων".

Συγκεκριμένα, ο τηλεοπτικός σταθμός "Canal 5" διοργανώνει μία καμπάνια με τίτλο "Κάτι παραπάνω από ένα παιχνίδι", στο πλαίσιο της οποίας οι Δανοί απορρίπτουν ό,τι θυμίζει Σουηδία: από το διάσημο συγκρότημα των Abba μέχρι τον κάπτεν της Σουηδίας... Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

Απολαύστε την καμπάνια των Δανών μέσα από τα videos που ακολουθούν:

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ