EURO

H φοβερή ομιλία του Ρονάλντο και η αποθέωση στον Σάντος μετά το Euro!

H φοβερή ομιλία του Ρονάλντο και η αποθέωση στον Σάντος μετά το Euro!

Δείτε την ομιλία του Κριστιάνο Ρονάλντο στα αποδυτήρια της εθνικής Πορτογαλίας αμέσως μετά την κατάκτηση του Euro 2016 στον τελικό με την Γαλλία. Η κατάθεση ψυχής του "CR7" και η αποθέωση στον Φερνάντο Σάντος (VIDEO).

Αρχηγική ομιλία του Κριστιάνο Ρονάλντο στα αποδυτήρια της εθνικής Πορτογαλίας μετά τον τελικό του Euro 2016 με αντίπαλο την Γαλλία, όπου οι Ίβηρες έγραψαν ιστορία, κατακτώντας το τρόπαιο μέσα στο Παρίσι και γράφοντας ιστορία. Ο "CR7" που οδήγησε την ομάδα του ως εκεί, ήταν ο μεγάλος άτυχος του τελικού, αφού τραυματίστηκε και αποχώρησε νωρίς. Παρ' όλα αυτά, η δουλειά έγινε...

Ο ίδιος πήρε το λόγο μετά το φινάλε του τελικού και της απονομής, ευχαρίστησε άπαντες για την Κούπα και μάλιστα έκανε δις ειδική μνεία στον Φερνάντο Σάντος, τον πρωτεργάτη του επιτεύγματος της εθνικής Πορτογαλίας, ευχαριστώντας τον για την καθοδήγησή του.

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω αυτόν εδώ τον άνδρα. Πρώτα απ' όλα, χωρίς αυτόν τίποτα δεν θα ήταν δυνατό. Δεύτερον, ένα ευχαριστώ σε όλους τους παίκτες και όλο το τιμ, όποιον συμμετείχε σε αυτή τη μάχη.

Κανείς δεν πίστευε στην Πορτογαλία, αλλά η αλήθεια είναι ότι τα καταφέραμε. Όλοι μας. Τα καταφέραμε. Είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι μια από τις ευτυχέστερες μέρες της ζωής μου.

Ξεχνάω τις ατομικές διακρίσεις, τα Champions League, αυτή εδώ η στιγμή είναι η πιο χαρούμενη στη ζωή μου. Έχω κλάψει ήδη 3-4 φορές. Ο αδελφός μου έπρεπε να μου λέει να ηρεμήσω και εγώ του έλεγα 'Ούγκο, δεν μπορώ'.

Είναι αλήθεια, από τα βάθη της ψυχής μου, ορκίζομαι στη ζωή του γιου μου, είμαι πολύ πολύ πολύ χαρούμενος. Μπορώ να το επαναλάβω 100 φορές. Είμαι τόσο χαρούμενος. Αυτό ήταν το τρόπαιο που έλειπε και χάρη σε σας, τους παίκτες, το τιμ και για ακόμα μια φορά χάρη σε εσένα κόουτς, όλη η πίστη που είχες, ειλικρινά με άγγιξε.

Από τα βάθη της ψυχής μου, είμαι πολύ χαρούμενος. Το αξίζαμε. Μπήκαμε στην ιστορία της Πορτογαλίας. Είμαστε η πρώτη ομάδα που το κατάφερε".

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ