EURO

Η ενδεκάδα των... τραυματιών στα προκριματικά

Η ενδεκάδα των... τραυματιών στα προκριματικά

Οι μεγάλες ποδοσφαιρικές μάχες των τελευταίων ημερών έφεραν "απώλειες". Δείτε τους παίκτες που τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια αγώνων για τα προκριματικά του Euro και του Mουντιάλ που θα μπορούσαν κάλλιστα να συνθέσουν μία πολύ δυνατή ενδεκάδα.

Οι παίκτες που τραυματίστηκαν τα τελευταία 24ωρα στο πλαίσιο αγώνων των εθνικών τους ομάδων για τα προκριματικά του Euro και του Μουντιάλ ήταν τόσοι πολλοί ώστε ξένη ιστοσελίδα να παρουσιάσει μάλιστα μία ενδεκάδα από αυτούς και να τους παρατάξει σε σύστημα 4-3-3.

Αναμφίβολα ο πιο μεγάλος άτυχος των προκριματικών ήταν ο Τιμ Κρουλ ο οποίος τραυματίστηκε στο γόνατο στο ματς της εθνικής Ολλανδίας με την αντίστοιχη του Καζακστάν και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν ενώ οι τέσσερις αμυντικοί που τέθηκαν νοκ-άουτ και θα μπορούσαν κάλλιστα να συνθέσουν μία δυνατή τετράδα (από τα δεξιά προς τα αριστερά) είναι οι Ιβάνοβιτς, Πικέ , Νταβίντ Λουίζ και Κοεντράο.

Στο χώρο του κέντρου οι πιο σημαντικές "απώλειες" στο πλαίσιο των προκριματικών ήρθαν με τους τραυματισμούς των Μόντριτς, Γκέτσε (χάνει τόσο τα ματς με την Άρσεναλ όσο και αυτό με τον Ολυμπιακό για το Champions League καθώς θα μείνει τρεις μήνες εκτός γηπέδων) και Πογκμπά, ενώ όσον αφορά στους επιθετικούς τέθηκαν νοκ-άουτ οι Αγουέρο, Μοράτα και Μπενζεμά.

Σημειώνεται πως τα προκριματικά του Euro 2016 έφεραν "πονοκεφάλους" και για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, με τους συμπαίκτες στην εθνική Σουηδίας Τζίμι Ντουρμάζ και Μάρκους Μπεργκ να τραυματίζονται στον τελευταίο αγώνα των Σκανδιναβών και να αναμένεται να μείνουν για περίπου 10 ημέρες εκτός δράσης.

Δείτε τη ενδεκάδα των τραυματιών στο ειδικά διαμορφωμένο γράφημα:

Η ενδεκάδα των... τραυματιών στα προκριματικά
TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ