EURO

Αυτό είναι το γήπεδο Tórsvøllur από μέσα

Αυτό είναι το γήπεδο Tórsvøllur από μέσα

Το γήπεδο Tórsvøllur θα φιλοξενήσει το ματς της Εθνικής με τα Νησιά Φερόε. Διαθέτει πλαστικό χλοοτάπητα, χωράει 6.000 θεατές και είναι μεν πολύ μικρό, αλλά κανονικό "κλουβί". Δείτε βίντεο και φωτογραφίες του Sport24.gr.

Στο γήπεδο Tórsvøllur του Τόρσχαβν θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση ανάμεσα στα Νησιά Φερόε και την Ελλάδα στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των προκριματικών του EURO 2016. Τα εισιτήρια του αγώνα έχουν εξαντληθεί, οι εξέδρες θα είναι κατάμεστες και βλέποντάς το από μέσα, αντιλαμβάνεται κανείς ότι είναι σύγχρονο και "κλουβί". Όσο μπορούν βέβαια οι εν λόγω φίλαθλοι να δημιουργήσουν πραγματικά ζεστή ατμόσφαιρα.

Το συγκεκριμένο γήπεδο χτίστηκε το 1999 και αποτελεί το "σπίτι" της εθνικής ομάδας. Διαθέτει πλαστικό χλοοτάπητα και μπορεί να φιλοξενήσει διεθνή παιχνίδι. Πριν την κατασκευή του, τα Νησιά Φερόε έπαιζαν στο γήπεδο Svangaskarð στην πόλη Τοφτίρ.

Τον Αύγουστο του 2011 μπήκαν προβολείς και για πρώτη φορά χρησιμοποιήθηκαν στο παιχνίδι με αντίπαλο την εθνική Ιταλίας ένα μήνα μετά (2/9/2011). Να θυμίσουμε ότι στο παιχνίδι θα υπάρχουν και Έλληνες από τον "Γαλανόλευκο Φάρο".

Το Sport24.gr βρίσκεται μαζί με την αποστολή της Εθνικής μας ομάδας στα Νησιά Φερόε και σας δείχνει βίντεο και φωτογραφίες μέσα από το γήπεδο. Περιττό να πούμε πως η μέρα αυτή την περίοδο διαρκεί σχεδόν όλη μέρα και βραδιάζει ελάχιστα.

Αυτό είναι το γήπεδο Tórsvøllur από μέσα
Αυτό είναι το γήπεδο Tórsvøllur από μέσα
Αυτό είναι το γήπεδο Tórsvøllur από μέσα

Ιδού το γήπεδο Tórsvøllur:

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ