EURO

Εθνική Αγγλίας με Άλι και Ινγκς

Tottenham Hotspur's Dele Alli makes a pass during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Manchester City at White Hart Lane stadium in London, Saturday, Sept. 26, 2015.  (AP Photo/Matt Dunham)
Tottenham Hotspur's Dele Alli makes a pass during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Manchester City at White Hart Lane stadium in London, Saturday, Sept. 26, 2015. (AP Photo/Matt Dunham) AP

Ο Ρόι Χόντσον πήρε στην αποστολή της εθνικής Αγγλίας τον 19άχρονο μέσο της Τότεναμ, Ντέλε Άλι, ενώ για 1η φορά κλήθηκε και ο Ντάνι Ινγκς της Λίβερπουλ για τα ματς με Εσθονία και Λιθουανία

Ο Ντέλε Άλι της Τότεναμ και ο Ντάνι Ινγκς της Λίβερπουλ κλήθηκαν στην αποστολή της εθνικής Αγγλίας για πρώτη φορά, με τον Ρόι Χόντσον να τους επιβραβεύει για τις εξαιρετικές τους εμφανίσεις.

Τα "τρία λιοντάρια" αντιμετωπίζουν την Εσθονία στις 9 Οκτωβρίου και την Λιθουανία στις 12 Οκτωβρίου για τα προκριματικά του EURO 2016, ενώ θυμίζουμε πως ήδη έχουν πάρει την πρόκριση.

Μόλις 19 ετών είναι ο Ντέλε Άλι, κεντρικός μέσος που απέκτησε η Τότεναμ το καλοκαίρι από την Μίλτον Κέινς Ντονς με 7.000.000 ευρώ.

Έχει 4 συμμετοχές στην Premier League με ένα γκολ, ενώ έχει συνολικά 7 εμφανίσεις με τους "σπερς" και αυτό ήταν αρκετό για τον Χόντσον να του δώσει την ευκαιρία να κάνει διεθνές ντεμπούτο.

Ο Ντάνι Ινγκς είναι 23 ετών εξτρέμ (παίζει και κορυφή), η Λίβερπουλ τον απέκτησε ως ελεύθερο από την Μπέρνλι, με την οποία είχε 122 εμφανίσεις και 38 γκολ. Με την Λίβερπουλ παίρνει ευκαιρίες δείχνει το ταλέντο του, με τον Χόντσον να τονίζει πως τον παρακολουθούσε από παλιά.

Αμφότεροι έχουν παίξει στην εθνική Αγγλίας U21, ενώ εκτός αποστολής έμεινε ο Ντάνιελ Στάριτζ. Έχει επιστρέψει στην δράση, έχει επιστρέψει στα γκολ, αλλά ο Χόντσον δεν ήθελε να ρισκάρει, καθώς προφανώς δεν είναι 100% έτοιμος. Άλλωστε η Αγγλία δεν "καίγεται", έχει προκριθεί και ο ομοσπονδιακός προπονητής θέλει να δώσει ευκαιρίες και να δημιουργήσει πράγματα.

Αναλυτικά η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Τζο Χαρτ (Μάντσεστερ Σίτι), Τζακ Μπάτλαντ (Στόουκ), Τομ Χίτον (Μπέρνλεϊ)

Αμυντικοί: Γκάρι Κέιχιλ (Τσέλσι), Φιλ Τζαγκιέλκα και Τζον Στόουνς (Έβερτον), Κρις Σμόλινγκ και Φιλ Τζόουνς (ManUtd), Κίραν Γκιμπς (Άρσεναλ), Ναθάνιελ Κλάιν (Λίβερπουλ), Ράιαν Μπέρτραντ (Σαουθάμπτον)

Μέσοι: Τζέιμς Μίλνερ και Άνταμ Λαλάνα (Λίβερπουλ), Μάικλ Κάρικ (ManUtd), Ρος Μπάρκλεϊ (Έβερτον), Τζόντζο Σέλβεϊ (Σουόνσι), Ντέλ Άλι (Τότεναμ), Άλεξ Όξλεϊντ-Τσέιμπερλεν (Άρσεναλ)

Επιθετικοί: Γουέιν Ρούνεϊ (ManUtd), Θίο Γουόλκοτ (Άρσεναλ), Χάρι Κέιν (Τότεναμ), Τζέιμι Βάρντι (Λέστερ), Ντάνι Ιγνκς (Λίβερπουλ)

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ