EURO

Έναν Φερνάντο Σάντος ψάχνουν οι Βέλγοι

Έναν Φερνάντο Σάντος ψάχνουν οι Βέλγοι

Το Βέλγιο απέτυχε στο Euro 2016 και ο τεχνικός τους διευθυντής δήλωσε πως για να μην πάει χαμένη η ταλαντούχα γενιά παικτών πρέπει να βρεθεί ένας... Σάντος.

Το Euro της Γαλλίας ολοκληρώθηκε με την Πορτογαλία του Φερνάντο Σάντος να κατακτά το τρόπαιο. Πολλές ήταν οι ομάδες που... λιγουρεύονταν τον τίτλο με το Βέλγιο να βρίσκεται ανάμεσα σε αυτές.

Για τους διοικούντες της ομοσπονδίας ο αποκλεισμός από τη φάση των "8" (και την Ουαλία) θεωρείται αποτυχία και γι αυτό αναζητούν νέο προπονητή.

Μιλώντας για το γεγονός ο τεχνικός διευθυντής του Βελγίου, Κρις φαν Πιουβέλντε, δήλωσε πως η ομάδα του έχει ανάγκη έναν Σάντος.

"Έχουμε στα χέρια μας εξαιρετικό υλικό. Ας βρούμε κάποιον λοιπόν να το εκμεταλλευτεί", είπε αρχικά και συνέχισε: "Στο Euro είδαμε έναν προπονητή που γνωρίζω από το παρελθόν όταν ήμουν στον Ολυμπιακό (πέρασε σαν βοηθός του Σόλιντ).

Στην αρχή έμοιαζε περίεργος, όμως στο τέλος κατάφερε να πάρει το τρόπαιο, σε μία χώρα που δεν το πίστευε κανείς!"

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, το Βέλγιο αναζητεί έμπειρο τεχνικό με τον Σάντος, που δεν είναι βέβαιο πως θα ανανεώσει με τον Πορτογαλία, να είναι στους υποψήφιους στόχους.

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ