EURO

Εκτός εθνικής Ιταλίας Πίρλο και Ντε Ρόσι!

foto Fabio Ferrari - LaPresse
07 06 2014 Mangaratiba (Brasile)
sport
Allenamento mattutino della Nazionale Italiana.
nella foto: durante l'allenamento.De Rossi, pirlo

photo Fabio Ferrari - LaPresse
07 06 2014 Mangaratiba (Brasile)
sport
Session training for the Italian National
in the picture: session training.De Rossi, Pirlo
foto Fabio Ferrari - LaPresse 07 06 2014 Mangaratiba (Brasile) sport Allenamento mattutino della Nazionale Italiana. nella foto: durante l'allenamento.De Rossi, pirlo photo Fabio Ferrari - LaPresse 07 06 2014 Mangaratiba (Brasile) sport Session training for the Italian National in the picture: session training.De Rossi, Pirlo LAPRESSE

H "Corriere dello Sport" παρουσίασε τους παίκτες που έχουν τις περισσότερες πιθανότητες για να πάρουν μέρος στο Euro 2016 με την εθνική Ιταλίας, με τους Αντρέα Πίρλο και Ντανιέλε Ντε Ρόσι να βρίσκονται εκτός πλάνων του Αντόνιο Κόντε. Δείτε ποιοι θα παλέψουν να μπουν στην αποστολή.

Εκατό ημέρες μας χωρίζουν πλέον από την έναρξη του Euro 2016 (Γαλλία-Ρουμανία το ματς της πρεμιέρας) και η "Corriere dello Sport" επιχείρησε να διεισδύσει στο μυαλό του Αντόνιο Κόντε, παρουσιάζοντας μέσω δημοσιεύματος τους παίκτες που ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Ιταλίας έχει βάλει στο μικροσκόπιο προκειμένου να διαλέξει 23 για να τον ακολουθήσουν το ερχόμενο καλοκαίρι στην Γαλλία.

Η "είδηση" που προκύπτει μέσα από το συγκεκριμένο ρεπορτάζ είναι πως μέσα στις σκέψεις του δεν βρίσκονται ούτε ο "maestro", Αντρέα Πίρλο, ούτε ο "capitano prossimo" της Ρόμα, Ντανιέλε Ντε Ρόσι, με τον πρώην τεχνικό της Γιουβέντους να έχει στο μυαλό τους άλλους παίκτες για τη μεσαία γραμμή.

Πάμε να δούμε ποιοι παλεύουν για μία θέση στην αποστολή της Ιταλίας ενόψει Euro 2016:

Τερματοφύλακες (3): Ο Μπουφόν είναι ο βασικός πορτιέρε, με τον Σίριγκου να αποτελεί το backup του και τον Περίν να έχει το ρόλο του τρίτου. Ο Σπορτιέλο είναι φαβορί έναντι του Παντέλι ως ρεζέρβα ενώ ο Ντοναρούμα θα παραμείνει στις μικρές εθνικές ομάδες της Ιταλίας αυτό το καλοκαίρι.

Αμυντικοί (7): "Σίγουροι" για την αποστολή που θα πετάξει για τη Γαλλία είναι η αχώριστη τριάδα της Γιουβέντους Μπονούτσι, Μπαρτσάλι, Κιελίνι, όπως και οι Νταρμιάν και Αντονέλι. Ο Ντε Σίλιο έχει προβάδισμα έναντι των Ντε Σιλβέστρι και Αμπάτε για μία θέση στα άκρα της άμυνας ενώ μία ακόμα θέση στο κέντρο της άμυνας διεκδικούν (με μοιρασμένες πιθανότητες) οι Ατσέρμπι και Αστόρι.

Μέσοι (7): Οι πέντε από τις επτά θέσεις έχουν ξεκαθαρίσει, με τους Μαρκίζιο, Φλορέντσι, Βεράτι, Μοντολίβο, Παρόλο να τις έχουν "καπαρώσει", ενώ από εκεί και πέρα οι Τζακερίνι και Μποναβεντούρα έχουν ξεχωρίσει και οι Στουράρο, Σοριάνο, Μπερτολάτσι προσπαθούν να κάνουν την... έκπληξη.

Επιθετικοί (6): Οι Πελέ, Καντρέβα, Έντερ, Ελ Σααραουί έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα, τους ακολουθεί ο Τζάτζα, ενώ υπάρχει η αίσθηση πως η τελευταία θέση θα παιχτεί μεταξύ των Ινσίνιε και Μπερναρντέσκι και όχι μεταξύ κάποιων εκ των Μπεράρντι, Ιμόμπιλε, Ντέστρο, Οκάκα και Τζοβίνκο. Καμία πιθανότητα για Μπαλοτέλι.

Σημειώνεται πως μέσα στο Μάρτιο η "σκουάντρα ατζούρα" θα δώσει τα δύο τελευταία της τεστ ενόψει Euro 2016, αντιμετωπίζοντας στις 24 του μήνα σε φιλικό παιχνίδι στο Ούντινε την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ισπανία και στις 29 Μαρτίου στο Μόναχο την πρωταθλήτρια κόσμου Γερμανία.

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ