Διεκόπη το Σερβία - Αλβανία

Η αναμέτρηση ανάμεσα στη Σερβία και την Αλβανία διεκόπη όταν ο Στέφαν Μίτροβιτς κατέβασε σημαία που απεικονίζει την ιδέα της "Μεγάλης Αλβανίας" από τηλεκατευθυνόμενο αεροπλανάκι. (videos)

Η αναμέτρηση ανάμεσα στη Σερβία και την Αλβανία διεκόπη όταν ο Στέφαν Μίτροβιτς κατέβασε σημαία που απεικονίζει την ιδέα της "Μεγάλης Αλβανίας", από τηλεκατευθυνόμενο αεροπλανάκι. Ακολούθησε σύρραξη.

Η αναμέτρηση στο Βελιγράδι βρισκόταν στο 41ο λεπτό της, όταν ένα ιπτάμενο αεροπλανάκι που μετέφερε σημαία στην οποία απεικονιζόταν η ιδέα της "Μεγάλης Αλβανίας",  έκανε την εμφάνιση του πάνω από τον αγωνιστικό χώρο.

Ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων, Στέφαν Μίτροβιτς, την κατέβασε, ενώ στη συνέχεια υπήρξε γενικευμένη σύρραξη με αποτέλεσμα ο διαιτητής, Μάρτιν Άτκινσον, να διακόψει οριστικά την αναμέτρηση, σύμφωνα με την UEFA.

Αφότου ο Στέφαν Μίτροβιτς κατέβασε τη σημαία, δέχθηκε επίθεση από παίκτες της Αλβανίας, ενώ στη συνέχεια την άρπαξε ο Γκούντελ, κάτι που εξόργισε ακόμη περισσότερο τους αντιπάλους του.

 

 

 

Δείτε τη σημαία που μετέφερε το ιπτάμενο αεροπλανάκι, όπως την απαθανάτισε η σερβική ιστοσελίδα novosti.

Δείτε φωτογραφίες από τα επεισόδια που ακολούθησαν ανάμεσα σε οπαδούς και την Αστυνομία, αμέσως μετά το συμβάν.

 

* Τα σχόλια κάτω από τα κείμενα του Sport24.gr υπάρχουν για να γίνεται συζήτηση και διάλογος. Η κατάσταση δυστυχώς ξέφυγε και αναγκαζόμαστε να τα κλείσουμε στο θέμα της διακοπής του παιχνιδιού. Ζητάμε συγνώμη από όσους ήθελαν ν' αφήσουν την άποψή τους με κόσμιο τρόπο και να συζητήσουν το παραπάνω ζήτημα.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS