EURO

Αμπιντάλ: "Ο τραυματισμός του Ρονάλντο βοήθησε την Πορτογαλία στο Euro 2016"

Αμπιντάλ: "Ο τραυματισμός του Ρονάλντο βοήθησε την Πορτογαλία στο Euro 2016"

Ο Ερίκ Αμπιντάλ σχολίασε την απουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο από τον τελικό του Euro 2016 μεταξύ Πορτογαλίας και Γαλλία και υποστήριξε ότι έκανε... καλό στους Ίβηρες.

Ο Ερίκ Αμπιντάλ έβαλε ακόμα μία σπίθα στη φωτιά της κόντρας μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, υποστηρίζοντας ότι η απουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο από το μεγαλύτερο μέρος του τελικού στο Euro 2016 συνέβαλε ώστε η Πορτογαλία να κατακτήσει το τρόπαιο.

Ο πρώην αριστερός μπακ των "μπλαουγκράνα" και νυν πρέσβης του συλλόγου, ο οποίος έχει αντιμετωπίσει ουκ ολίγες φορές τον Πορτογάλο άσο σε clasico, μίλησε στην ιστοσελίδα "Grup 14" και εξήγησε: "Ο Ρονάλντο ήταν εκτός λόγω τραυματισμού. Ήταν ένα πρόβλημα για τη Γαλλία και ένα πλεονέκτημα για την Πορτογαλία. Η Πορτογαλία ήταν πιο ήρεμη χωρίς τον Ρονάλντο. Οι παίκτες συνήθως παίζουν για τον Ρονάλντο, αλλά χωρίς αυτόν, το ομαδικό πνεύμα είναι διαφορετικό, δεν υπήρχε πίεση".

Όσο για την πατρίδα του τη Γαλλία, ο πρώην μπακ του Ολυμπιακού υποστήριξε ότι αιφνιδιάστηκε από αυτήν την εξέλιξη και δυσκολεύτηκε περισσότερο: "Για τη Γαλλία ήταν ένα σοκ, επειδή ο Ρονάλντο δεν ήταν στον αγωνιστικό χώρο. Έπρεπε να παλέψουμε περισσότερο. Δείτε ποιος σκόραρε για την Πορτογαλία, ένας τύπος από πίσω (σ.σ. στην ιεραρχία) , που ποτέ δεν είχε παίξει ξανά".

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ