EURO

Χωρίς Καραγκούνη, Χολέβας στον προημιτελικό

Χωρίς Καραγκούνη, Χολέβας στον προημιτελικό
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Καραγκούνης και ο Χοσέ Χολέβας συμπλήρωσαν κάρτες στην αναμέτρηση με τη Ρωσία και θα απουσιάσουν από τον προημιτελικά της 22ας Ιουνίου.

Δύο σημαντικές απουσίες θα έχει η Εθνική ομάδα στον προημιτελικό που θα δώσει την προσεχή Παρασκευή (22/06) στο Γκντανσκ.

Οι Γιώργος Καραγκούνης και ο Χοσέ Χολέβας αντίκρισαν την κίτρινη κάρτα του Σουηδού διαιτητή, Γιόνας Έρικσον, στην αναμέτρηση με τη Ρωσία και δεν θα είναι παρόντες στο επόμενο κρίσιμο ματς της Ελλάδας.

Οι δύο ποδοσφαιριστές βρίσκονταν στο όριο, αφού είχαν ήδη... κληρονομήσει μία κίτρινη κάρτα από τα προηγούμενα παιχνίδια.

Ο Καραγκούνης "κιτρινίστηκε" στο 61ο λεπτό, σε μία φάση που ξεγελάστηκε ο Σουηδός διαιτητής, αφού ναι μεν δεν υπήρχε πέναλτι, αλλά υπήρχε επαφή με τον αντίπαλο αμυντικό και σίγουρα ο διεθνής μέσος δεν έκανε θέατρο.

Η κάρτα του Χολέβας δόθηκε στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων και θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί, αλλά το πάθος του ομογενή ποδοσφαιριστή υπερίσχυσε, με συνέπεια να απουσιάσει από το πιθανό ματς με τη εθνική ομάδα της γενέτειράς του, της Γερμανίας.

TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ