EURO

Χιμένεθ: "Υποστηρικτής της Ελλάδας"

Χιμένεθ: "Υποστηρικτής της Ελλάδας"
Μανόλο Χιμένεθ, αποχώρηση INTIME SPORTS

Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε στην Euro WebTV εκπομπή του Sport24.gr για την επιτυχία της κατάκτησης του Euro 2012 από την Εθνική Ισπανίας, σημειώνοντας ότι ήταν και παραμένει φανατικός υποστηρικτής της Ελλάδας.

Ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ σχολίασε την κατάκτηση του EURO από την Ισπανία δηλώνοντας υπερήφανος για την χώρα του και το επίτευγμα που πέτυχε ενώ, τόνισε ότι παραμένει φανατικός υποστηρικτής της Ελλάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μανόλο Χιμένεθ στην Euro WebTV εκπομπή του Sport24.gr:

Για την επιτυχία της Ισπανίας στο Euro σχολίασε: " Η Ισπανία κατάφερε σε ένα ακόμη τουρνουά να επιβάλει το δικό της στυλ. Εξακολουθεί να βρίσκει τις λύσεις και να παίρνει τις νίκες. Είμαι υπερήφανος, επειδή κατάφεραν να κάνουν αυτό το απίστευτο ρεκόρ των τριών συνεχόμενων κατακτήσεων στις δύο μεγάλες διοργανώσεις. Έχει μέλλον αυτή η ομάδα και βρίσκεται στον σωστό δρόμο. Θεωρώ μάλιστα ότι το κοουτσάρισμα του Ντελ Μπόσκε αλλά και του επιτελείου του, ήταν το ιδανικό για να φτάσει η ομάδα στον στόχο της".

Για την Ελλάδα, υποστήριξε: "Παρακολούθησα την Ελλάδα. Έκανε πολύ καλές εμφανίσεις. Πολλοί λένε ότι δεν έχει την ποιότητα, έδειξε όμως ψυχή και πείσμα. Εγώ είμαι φανατικός υποστηρικτής της Ελλάδας. Χρειάζεται στο μέλλον να συνεχιστεί η πολύ σκληρή δουλειά που γίνεται για να συνεχίσει η ομάδα να προκρίνεται στις τελικές φάσεις φέρνοντας ολοένα και καλύτερα αποτελέσματα."

Για το γεγονός ότι κάποιοι θεωρούν "βαρετό" το παιχνίδι της Ισπανίας, είπε: " Δεν βρίσκω τίποτα το βαρετό (γέλια). Είμαστε οι καλύτεροι και το αποδεικνύουμε κερδίζοντας τους πάντες και τα πάντα. Θα πρέπει να είναι παράδειγμα η Ισπανία για όλες τις ομάδες τόσο επιθετικά, όσο και ανασταλτικά".

Για το αν πιστεύει τέλος ότι η Ισπανία θα είναι το φαβορί και στο ερχόμενο Μουντιάλ της Βραζιλίας το 2014, σημείωσε: " Θα είναι ένα από τα φαβορί. Όλοι όμως θα θέλουν να την κερδίσουν. Δεν υπάρχει βέβαια κάτι που εγγυάται ότι η Ισπανία θα καταφέρει να κερδίσει το τουρνουά. Ίσα ίσα θα είναι ακόμη δυσκολότερο".

TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ