EURO

Το απόλυτο fair-play του Κασίγιας (video)!

Το απόλυτο fair-play του Κασίγιας (video)!

Ο Ίκερ Κασίγιας είναι πρωταθλητής εντός και εκτός γηπέδου. Δείτε την απίστευτη κίνησή του να ζητήσει από τον διαιτητή να σφυρίξει νωρίτερα το τέλος του τελικού από σεβασμό προς την Ιταλία (video)!

Ο τελικός είχε αποκτήσει διαδικαστικό χαρακτήρα στο φινάλε, με την Εθνική Ισπανίας να προηγείται με 4-0 επί της Ιταλίας, ωστόσο ο Προένσα επιμήκυνε το "μαρτύριο" για την ομάδα του Πραντέλι έχοντας δώσει τρία λεπτά καθυστερήσεις.

Το γεγονός όμως αυτό δεν άρεσε καθόλου στον Ίκερ Κασίγιας όπως αποδεικνύει ένα video που κάνει εδώ και λίγη ώρα το γύρο του κόσμου μέσω του διαδικτύου.

Σε αυτό φαίνεται ξεκάθαρα πως ο αρχηγός της "φούρια ρόχα" ζητάει από τον διαιτητή που είναι πίσω από την εστία της Ισπανίας να τελειώσει μία ώρα αρχύτερα το ματς από "σεβασμό προς τον αντίπαλο"!

"Διαιτητή! Διαιτητή! Διαιτητή! Σεβασμός για τον αντίπαλο! 4-0 είναι!", είναι τα λόγια του 31χρονου γκολκίπερ, για να ακολουθήσει λιγα δευτερόλεπτα αργότερα το τελευταίο σφύριγμα του Προένσα που έδωσε και το σύνθημα για ξέφρενους πανηγυρισμούς από πλευράς Ιβήρων.

"Μία κίνηση fair-play που λέει πάρα πολλά για το σπουδαίο αθλητικό πνεύμα της Ισπανίας. Πρώτα το "μπισκότο" για το οποίο δεν ήθελαν καν να μιλήσουν και μετά αυτή η κίνηση του Κασίγιας", αναφέρει χαρακτηριστικά η ιταλική ιστοσελίδα Sportmediaset, εκθειάζοντας τον τερματοφύλακα της Εθνικής Ισπανίας για την ενέργειά του.

Δείτε το video!

TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ