EURO

Ο πανηγυρισμός της Καρμπονέρο για τον Κασίγιας!

Ο πανηγυρισμός της Καρμπονέρο για τον Κασίγιας!

Η Σάρα Καρμπονέρο δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της μετά από απόκρουση του Ίκερ Κασίγιας στα πέναλτι απέναντι στην Πορτογαλία. Δείτε το video με την ενθουσιασμένη ρεπόρτερ!

Η αγάπη για την Εθνική Ισπανίας αλλά και ο έρωτας δεν κρύβονται... Αυτό μπορεί να το προσυπογράψει η Σάρα Καρμπονέρο, η οποία λίγο πριν το φινάλε του δραματικού πρώτου ημιτελικού του Euro, μεταξύ Ισπανίας και Πορτογαλίας, άφησε για λίγο στην άκρη τον ψυχρό επαγγελματισμό που καλείται να διαθέτει και συμπεριφέρθηκε ως ένθερμη φαν της "φούρια ρόχα".

Αυτό μάλιστα συνδυάστηκε με την κορυφαία στιγμή του αγαπημένου της, Ίκερ Κασίγιας, στην αναμέτρηση, με τον αρχηγό των Ισπανών να αποκρούσει το πέναλτι του Ζοάο Μοουτίνιο και να κρατάει την ομάδα του όρθια στο ματς μετά από το χαμένο πέναλτι του Τσάμπι Αλόνσο λίγο νωρίτερα.

Η απόκρουση αυτή ήταν που έκανε την Σάρα Καρμπονέρο να πεταχτεί από την καρέκλα της και να πανηγυρίσει με ενθουσιασμό, με το συγκεκριμένο σκηνικό να κάνει πλέον το γύρο του κόσμου μέσω του διαδικτύου.

Δείτε τη Σάρα Καρμπονέρο να πανηγυρίζει για τον... Ίκερ Κασίγιας.

TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ