EURO

Προσκύνημα Μπουφόν σε ιερό ναό!

Προσκύνημα Μπουφόν σε ιερό ναό!
INTIME SPORTS

Στη Βοσνία, για να προσκυνήσει σε ναό που είναι αφιερωμένος στην Παναγία και γίνεται κάθε χρόνο τόπος χιλιάδων επισκεπτών από όλο τον κόσμο, ταξίδεψε ο Τζανλουίτζι Μπουφόν. Διαβάστε το story.

Δύο μόλις ημέρες μετά την ήττα της Ιταλίας στον τελικό του Euro 2012 από την Ισπανία, ο Τζανλουίτζι Μπουφόν μπήκε σε αεροπλάνο αλλά όχι για καλοκαιρινές διακοπές...

Προορισμός του η Βοσνία και συγκεκριμένα η κωμόπολη Μετζουγκόριε, με τον γκοκίπερ της Γιουβέντους και της Εθνικής Ιταλίας να πηγαίνει για προσκύνημα στον Καθολικό Ναό της περιοχής, ο οποίος προσελκύει από το 1981 και μετά πάρα πολλούς τουρίστες.

Όλα ουσιαστικά ξεκίνησαν ουσιαστικά στις 24 Ιουνίου 1981 όπου έξι παιδιά ισχυρίστηκαν πως είδαν την Παναγία στη Μεντζουγκόριε, ενώ οι εμφανίσεις της Παναγίας στο συγκεκριμένο μέρος επαναλήφθηκαν και τα επόμενα χρόνια.

"Έφτασε στο Μόσταρ με ιδιωτικό τζετ το μεσημέρι της Τρίτης", αποκάλυψε ένας υπεύθυνος του τοπικού αεροδρομίου, ενώ σύμφωνα με τον Τύπο της Βοσνίας, ο Ιταλός κίπερ κατευνθήκε άμεσα προς τον ναό της Μετζουγκόριε που είναι αφιερωμένος στο θαύμα της Παναγίας, και θα μείνει μέχρι το βράδυ της Τετάρτης.

Να σημειωθεί ότι το ίδιο ταξίδι είχε πραγματοποιήσει τον περασμένο Μάη (μετά από την κατάκτηση του τίτου με τη Μάντσεστερ Σίτι) και ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, προκειμένου να προσκυνήσει και εκείνος τον ιερό τόπο.

TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ