EURO

Ο Βαλεντίνο Ρόσι αποθεώνει Μπαλοτέλι

(C) Itay's Mario Balotelli (nr09) celebrates with team mates after scoring during the UEFA EURO 2012 Semifinal football match between Germany and Italy at National Stadium in Warsaw on June 28, 2012...Poland, Warsaw, June 28, 2012
(C) Itay's Mario Balotelli (nr09) celebrates with team mates after scoring during the UEFA EURO 2012 Semifinal football match between Germany and Italy at National Stadium in Warsaw on June 28, 2012...Poland, Warsaw, June 28, 2012 INTIME SPORTS

Ήρωας ενός ολόκληρου έθνους έχει γίνει ο Μπαλοτέλι με τα δύο γκολ του κόντρα στη Γερμανία. Διαβάστε τι έγραψαν στο Twitter για τον ιταλικό θρίαμβο οι Αντσελότι, Αγκουέρο, Κομπανί, Μπόατενγκ, αλλά και ο Βαλεντίνο Ρόσι.

"Ο Μπαλοτέλι έδειξε σε όλο τον κόσμο την ποιότητά του", έγραψε ο Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ, ο οποίος δεν έφερε πάντως γούρι στον αδερφό του, Τζερόμ, που του ευχήθηκε καλή επιτυχία πριν το ματς με τους Ιταλούς.

Ο παρτενέρ του Μπαλοτέλι στην επθετική γραμμή της Μάντσεστερ Σίτι, Σέρχιο Αγκουέρο, έγραψε "Συγχαρητήρια Μάριο", ενώ ο στόπερ των πρωταθλητών Αγγλίας, Βενσάν Κομπανί, έγραψε για τον συμπαίκτη του στους "πολίτες"

Διαβάστε για το "ελληνικό" τραγούδι που έχουν αφιέρωσει στον Μπαλοτέλι οι οπαδοί της Μάντσεστερ Σίτι αλλά και την αγκαλιά που έδωσε στη θετή μητέρα του ο διεθνής Ιταλός άσος .

"Βλέποντάς τον στα δύο τελευταία παιχνίδια θα πω Σούπερ Μάριο. Χαχα. Παίξει καλά και ο κόσμος είναι δικός σου. Απλή η φόρμουλα".

Παράλληλα, έκανε και ένα κολακευτικό σχόλιο για τον Αντρέα Πίρλο: "Η Μίλαν πίστεψε ότι ο Πίρλο ήταν ξοφλημένος και τον άφησε να πάει στη Γιουβέντους.

Τώρα πήρε τον τίτλο με τη Γιούβε και οδηγεί τη χώρα τους στον τελικό. Κορυφαίος παίκτης".

Από την πλευρά του ο Κάρλο Αντσελότι απένειμε τα εύσημα στον συνάδελφό του, Τσέζαρε Πραντέλι, γράφοντας στον λογαριασμό του στο Twitter:

"Πολύ μεγάλοι παίκτες, είστε η υπερηφάνεια της χώρας μας. Άξιε Τσέζαρε, δίνεις μία έξοχη εικόνα για τους Ιταλούς τεχνικούς".

Ο υπερπρωταθλητής στο Moto Gp αλλά και φανατικός ποδοσφαιρόφιλος, Βαλεντίνο Ρόσι, δεν θα μπορούσε να λείπει από το γκρουπ των ατόμων που σχολίασαν τη μεγάλη εμφάνιση της Ιταλίας και του Μπαλοτέλι ειδικότερα.

"Μα τί έκανε ο Μάριο! Δύο φορές!!! Πολύ μεγάλος!!!. Μεγάλοι παίκτες, δώσατε μαθήματα ποδοσφαίρου. Είμαστε στον τελικό", ήταν τα σχόλιά του.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε το σχόλιο που έκανε ο Φερνάντο Αλόνσο, ο οποίος "πέταξε το γάντι" στους Ιταλούς ενόψει του τελικού του Euro 2012 με την Εθνική Ισπανίας.

"Εδώ και 13 χρόνια περνώ περισσότερο χρόνο στην Ιταλία παρά στην Ισπανία. Ένας τελικός Ιταλία-Ισπανία είναι κάτι το εκπληκτικό.

Καλή διασκέδαση, όμως η Ισπανία είναι πρωταθλήτρια!", έγραψε στον λογαριασμό του.

TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ