EURO

Ντελ Πιέρο: "Μπράβο Ιταλία"

Ντελ Πιέρο: "Μπράβο Ιταλία"

Ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο έδωσε συγχαρητήρια στην Εθνική Ιταλίας παρά την βαριά ήττα από την Ισπανία στον τελικό του Euro. Δείτε το μήνυμα του για τη "σκουάντρα ατζούρα" μέσω Facebook.

Μπορεί η τελευταία γεύση να ήταν (πολύ) πικρή, με την Ισπανία να κάνει επίδειξη δύναμης στον τελικό του Κιέβου και να να κατακτάει το Euro 2012 με το εμφατικό 4-0, όμως για τους περισσότερους Ιταλούς το ταξίδι μέχρι τον τελικό ήταν πάρα πολύ σημαντικό.

Μεταξύ αυτών και ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, με το σύμβολο της Γιουβέντους τα 19 προηγούμενα χρόνια (ελεύθερος από την 1η Ιουλίου και σε αναζήτηση ομάδας) να απονέμει τα εύσημα στη "σκουάντρα ατζούρα" για την πορεία της μέχρι τον τελικό της 1ης Ιουλίου.

"Είναι άσχημο όταν χάνεις έναν τελικό, όμως η διαδρομή της Εθνικής Ιταλίας σε αυτό το Euro ήταν νικηφόρα. Μπράβο Ιταλία, συγχαρητήρια παιδιά!!!", έγραψε χαρακτηριστικά στη σελίδα του στο Facebook ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2006 με τους "ατζούρι", για κάνει επίσης αναφορά και για το τριτο διαδοχικό τρόπαιο της Ισπανίας σε μεγάλη διοργάνωση:

"Μεγάλη η Ισπανία με την ιστορική της τριπλέτα", ήταν το σχόλιό του.

Το ίδιο ακριβώς σχόλιο ανέβασε και λίγη ώρα αργότερα μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω.

TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ