EURO

Μαμά Μπαλοτέλι: "Έκλαψε για Μουρίνιο"

Μαμά Μπαλοτέλι: "Έκλαψε για Μουρίνιο"

Η θετή μητέρα του Μάριο Μπαλοτέλι, Σίλβια, τόνισε ότι τα δύο γκολ κόντρα στη Γερμανία απελευθέρωσαν τον "Σούπερ Μάριο" ενώ αποκάλυψε ότι ο τελευταίος που έκανε τον Μπαλοτέλι να κλάψει ήταν ο Μουρίνιο! Διαβάστε αναλυτικά.

Η Σίλβια Μπαλοτέλι έγινε διάσημη το βράδη της Πέμπτης, σε κάθε γωνιά της γης όπου παίζεται ποδόσφαιρο, όταν οι κάμερες της τηλεόρασης "ακολούθησαν" τον Μάριο Μπαλοτέλι την ώρα που πήγε προς την εξέδρα για να την αγκαλιάσει και να της αφιερώσει τα δύο γκολ που είχε πετύχει στον ημιτελικό του Euro .

Την επόμενη ημέρα, η γυναίκα που ο "Σούπερ Μάριο" αγαπάει περισσότερο από κάθε τι στον κόσμο, παραχώρησε συνέντευξη στην "Gazzetta dello Sport" βγάζοντας στη φόρα μερικά μυστικά από τη ζωή του που μόνο εκείνη θα μπορούσε να γνωρίζει...

"Όταν αισθάνεται πως βρίσκεται σε δύσκολη θέση, πολυσυζητημένος ή προδωμένος, ο Μάριο αντιδράει με το να κλείνεται στον εαυτό του. Απομονώνεται από τους άλλους. Αυτό έγινε πριν από το ματς με την Ιρλανδία", ξεκίνησε τις δηλώσεις της και πρόσθεσε:

"Για αυτό έκλαψε από χαρά στην αναμέτρηση με τη Γερμανία. Γιατί εκείνα τα δύο γκολ σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι τον απελευθέρωσαν, βγήκε το ταλέντο του, η ιδιοφυία του. Κατάφερε να δείξει επιτέλους αυτό που ήθελε".

Μαμά Μπαλοτέλι: "Έκλαψε για Μουρίνιο"

Η μητέρα του Μπαλοτέλι αποκάλυψε ότι έκλαψε στις εξέδρες του σταδίου της Βαρσοβίας μαζί με τον άλλο γιο της, Τζοβάνι, καθώς επίσης ότι στον τελικό του Κιέβου θα δηλώσει "παρών" και ο πατέρας του "Μπάλο", Φράνκο.

"Είναι δύσκολο να κλάψει ο Μάριο. Η τελευταία φορά νομίζω ήταν για τον Μουρίνιο. Είναι δύσκολο επίσης να με αγκαλιάσει έτσι μπροστά σε όλους.

Όπως όλοι οι άνδρες, ντρέπεται συνήθως. Ήταν όμως πάρα πολύ ευτυχισμένος. Δικαιολογήθηκε για τη φανέλα που έβγαλε: "Μπούχτισα να με κριτικάρουν για το γεγονός ότι δεν πανηγυρίζω. Έτσι εφηύρα αυτό τον πανηγυρισμό.

Όταν με αγκάλιασε μου ζήτησε ένα δώρο ψιθυρίζοντάς μου στο αυτί: να φέρω τον πατέρα του στο Κίεβο".

Όπως μάλιστα αναφέρει η "Gazzetta dello Sport" στο πλαίσιο της συνέντευξης, "όχι μόνο θα δει τον τελικό διά ζώσης ο Φράνκο Μπαλοτέλι αλλά θα δώσει και μία μπάρα λευκής σοκολάτας πριν στον αγώνα στον Μάριο, ο οποίος "τρελαίνεται" για το συγκεκριμένο γλύκισμα.

Δείτε τα ιταλικά ΜΜΕ να παρομοιάζουν τον Μάριο Μπαλοτέλι με τον... Ιταλό πρωθυπουργό Μάριο Μόντι.

TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ