Πραντέλι: "Ένα εξαιρετικό τουρνουά"

Ο Τσέζαρε Πραντέλι τόνισε πως η Ισπανία ήταν πολύ πιο φρέσκια από την Ιταλία, για την οποία ανέφερε πως έκανε ένα εξαιρετικό τουρνουά

Μετά την βαριά ήττα με 0-4 από την Ισπανία στον τελικό του Euro 2012 ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ιταλίας, Τσέζαρε Πραντέλι, τόνισε πως η ομάδα έκανε έκανε ένα εξαιρετικό τουρνουά.

Για τον τελικό συγκεκριμένα ανέφερε πως οι Ισπανοί ήταν πιο φρέσκοι, ενώ χαρακτηριστικά είπε πως το 2-0 δεν γίνεται να το γυρίσεις κόντρα σε αυτούς τους σπουδαίους παίκτες.

"Είναι πολύ σκληρό, αλλά μπορούσες πολύ εύκολα να διακρίνεις ότι ήταν πιο φρέσκοι από εμάς", ανέφερε ο Πραντέλι αμέσως μετά το τέλος του τελικού.

"Χρησιμοποιήσαμε πολύ ενέργεια αυτήν την εβδομάδα και δεν είχαμε τον χρόνο να ξεκουραστούμε, έτσι όταν χάνεις με 0-2, είναι αδύνατο να γυρίσεις το ματς κόντρα σε αυτούς τους παίκτες".

"Δεν προσεγγίσαμε λάθος το ματς, ενώ διαπιστώσαμε ότι από φυσικές ικανότητες ήταν σε άλλο επίπεδο από εμάς. Κάναμε ένα εξαιρετικό τουρνουά και έδωσα συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τις προσπάθειές τους στο Euro 2012".

 

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS