EURO

Όλες οι "μούσες" του Euro σε ένα video!

Όλες οι "μούσες" του Euro σε ένα video!
INTIME SPORTS

Ολλανδική ιστοσελίδα βρήκε έναν "δροσερό" τρόπο να κουνήσει μαντήλι στο Euro 2012, φτιάχνοντας ένα video με μερικές από τις πιο σέξι θηλυκές παρουσίες που εμφανίστηκαν στις εξέδρες. Απολαύστε το!

Το 14ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στα γήπεδα Πολωνίας/Ουκρανίας μπήκε και αυτό στο χρονοντούλαπο της ιστορίας με αρκετές όμορφες αναμνήσεις από τη δράση πάνω στο χορτάρι να ακολουθούν τους ποδοσφαιρόφιλους, και πλέον όλοι περιμένουν το νέο ραντεβού σε τέσσερα χρόνια στη... Γαλλία.

Φυσικά, το θέαμα δεν περιορίστηκε μόνο εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου αλλά ήταν πλούσιο και στις εξέδρες, εκεί όπου οι Wags (σύζυγοι και φίλες ποδοσφαιριστών) αλλά και οι "απλές" φίλαθλοι της "στρογγυλής Θεάς" φρόντισαν να δώσουν το δικό τους ξεχωριστό χρώμα στο τουρνουά.

Μία ολλανδική ιστοσελίδα μάλιστα θέλησε να "κλείσει" αυτές τις ωραίες στιγμές που χάρισαν στο κοινό οι "μούσες του Euro" δημιουργώντας ένα video αποκλειστικά για εκείνες, στο οποίο ο φακός ζουμάρει πάνω τους.

Φυσικά, ανάμεσα στις όμορφες παρουσίες στις εξέδρες υπάρχει και η Αγγελική-Αντριάννα, την οποία όλοι λίγο-πολύ μάθαμε μέσα από τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδας στην τελική φάση της διοργάνωσης απέναντι σε Ρωσία και Γερμανία.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το video με τις σέξι παρουσίες του Euro 2012.

TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ