EURO

Σάντος και τρεις Έλληνες παίκτες υποψήφιοι

Σάντος και τρεις Έλληνες παίκτες υποψήφιοι
INTIME SPORTS

Η επίσημη ιστοσελίδα της UEFA διεξάγει ψηφοφορία για την καλύτερη ομάδα και υπάρχουν μέσα τρεις Έλληνες ποδοσφαιριστές και ο Φερνάντο Σάντος! Δείτε αναλυτικά και ψηφίστε...

Μπορεί πολλοί να ονειρεύονταν την Εθνική Ελλάδας στην κορυφή της Ευρώπης και πάλι, όμως αυτό δεν είναι εφικτό όσο υπάρχουν σπουδαίες ομάδες και φυσικά μεταξύ αυτών η Ισπανία.

Με βάση τα παραπάνω δεδομένη η πορεία της ομάδας του Φερνάντο Σάντος στο Euro 2012, ήταν αξιοπρεπέστατη και εξαιρετική, αφού κατάφερε να περάσει από έναν δύσκολο όμιλο, αφήνοντας έξω την πολύ δυνατή Ρωσία.

Οι διακρίσεις για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας δεν σταμάτησαν στον αποκλεισμό από την Γερμανία, αφού υπάρχουν αρκετά κολακευτικά σχόλια για ποδοσφαιριστές της Εθνικής μας ομάδας.

Τρανό παράδειγμα το γεγονός πως υποψήφιοι για την κορυφαία ενδεκάδα του Euro σε ψηφοφορία που της UEFA είναι τρεις Έλληνες ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τον Βασίλη Τοροσίδη, τον Κυριάκο Παπαδόπουλο και τον Γιώργο Καραγκούνη.

Επίσης, ανάμεσα στην τριάδα των υποψήφιων προπονητών είναι ο Φερνάντο Σάντος, μαζί με τους Ρόι Χόντσον και Γιόαχιμ Λεβ. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως απουσιάζουν τα ονόματα των Τσέζαρε Πραντέλι και Βιθέντε Ντελ Μπόσκε.

Μπείτε στην ιστοσελίδα της UEFA και ψηφίστε την δική σας αγαπημένη ενδεκάδα του Euro

TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ