EURO

Σοκ με Αβραάμ Παπαδόπουλο. Υπέστη ρήξη χιαστών!

Σοκ με Αβραάμ Παπαδόπουλο. Υπέστη ρήξη χιαστών!

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος στάθηκε πάρα πολύ άτυχος καθώς υπέστη ρήξη χιαστών και όχι απλά θα χάσει το Euro, αλλά θα μείνει εκτός δράσης για αρκετούς μήνες!

Τρομερά άτυχος στάθηκε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος στην πρεμιέρα του Euro 2012. O διεθνής κεντρικός αμυντικός δεν θα χάσει απλά το Euro αλλά και αρκετά μεγάλο διάστημα και από τους πρώτες μήνες της επόμενες σεζόν!

Ο έμπειρος σέντερ μπακ, που σπάνια εγκαταλείπει κάποιον αγώνα, αφού είναι... γερό σκαρί, θα αναγκαστεί να μείνει εκτός δράσης για περίπου 5-6 μήνες.

Συγκεκριμένα, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος έκανε μαγνητική, η οποία έδειξε πως υπέστη ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού, κάτι που σημαίνει πως θα μείνει για πάρα πολύ καιρό στα pits.

O άτυχος διεθνής άσος θα επιστρέψει το Σάββατο κιόλας στην Ελλάδα, έχοντας ως κληρονομιά τον πιο σοβαρό τραυματισμό στην καριέρα του, που θα πρέπει να τον ξεπεράσει και να κάνει νέο ξεκίνημα.

Σ' ό,τι αφορά στην Εθνική, με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο τιμωρημένο μετά την αποβολή του, η απουσία του Αβραάμ θα φέρει λογικά στο κέντρο της άμυνας τους Κυριάκο Παπαδόπουλο και Κώστα Κατσουράνη στο ματς με την Τσεχία σε 4 μέρες.

Όπως τελείωσε δηλαδή το ματς με την Πολωνία η Ελλάδα στο κέντρο της άμυνας, εκτός και αν γίνει η έκπληξη με Μαλεζά για να μείνει στο κέντρο ο Κατσουράνης, ή παίξει ο Τοροσίδης στόπερ και πάει δεξί μπακ ο Μανιάτης.

TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ