EURO

Μπαλοτέλι: "Με αγαπούν και ας τους απέκλεισα"

Italian forward Mario Balotelli celebrates after scoring the second goal during the Euro 2012 football championships semi-final match Germany vs Italy on June 28, 2012 at the National Stadium in Warsaw.  AFP PHOTO / FRANCISCO LEONG        (Photo credit should read FRANCISCO LEONG/AFP/GettyImages)
Italian forward Mario Balotelli celebrates after scoring the second goal during the Euro 2012 football championships semi-final match Germany vs Italy on June 28, 2012 at the National Stadium in Warsaw. AFP PHOTO / FRANCISCO LEONG (Photo credit should read FRANCISCO LEONG/AFP/GettyImages) AFP/GETTY IMAGES

Ο Μάριο Μπαλοτέλι μίλησε για τον τελικό του Euro, τη νέα μονομαχία με τον Νταβίντ Σίλβα αλλά και την αντίδραση των φιλάθλων της Σίτι στο γεγονός ότι βοήθησε να αποκλειστεί η εθνική τους.

Λίγες ώρες πριν το τελικό του Euro ο Μάριο Μπαλοτέλι μίλησε στους δημοσιογράφους για το παιχνίδι της ομάδας του απέναντι στην Ισπανία.

"Αν νικήσουμε και σκοράρω θα είναι εκπληκτικό. Αν νικήσουμε και δεν σκοράρω θα είναι και πάλι εκπληκτικό", υπογράμμισε ο ήρωας της Ιταλίας στον ημιτελικό.

Στη συνέχεια απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για το αν η σεζόν του θα είναι ιδανική ανάλογα με την κατάκτηση ή όχι του τροπαίου:

"Πήραμε το πρωτάθλημα με την Σίτι, έτσι το αν είναι καλή για μένα η σεζόν δεν εξαρτάται από το αν θα πάρω το Euro. Αν δε το πάρουμε δεν θα χαλάσει ότι πέτυχα με την Σίτι αλλά φυσικά αν νικήσουμε την Ισπανία θα είναι κάτι πολύ σημαντικό".

Για τη νέα του συνάντηση με τον Νταβίντ Σίλβα:

"Τον Νταβίντ τον ξέρω πολύ καλά. Έπαιξα μαζί του και στο πρώτο παιχνίδι του Euro. Θα έχει πλάκα".

Για το αν επιστρέψει στο Καμπιονάτο:

"Να γυρίσω τώρα στην Ιταλία; Θα επιστρέψω στο Μάντσεστερ. Οι φίλαθλοι της Σίτι με θέλουν και με αγαπούν, παρά το γεγονός ότι είναι Βρετανοί και εγώ βοήθησα στο να αποκλειστεί η εθνική τους από το Euro".

TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ