EURO

Η... αναταραχή με το πριμ Σαββίδη

Η... αναταραχή με το πριμ Σαββίδη

Ο Ιβάν Σαββίδης φέρεται να έχει κάνει δήλωση στο ρωσικό Τύπο που δημιουργεί ερωτηματικά σχετικά με το πριμ στην Εθνική ομάδα.

Μία νέα τοποθέτηση που φέρεται να έχει κάνει ο Ιβάν Σαββίδης στο ρωσικό Τύπο για το πριμ του ενός εκατομμυρίου ευρώ προς την Εθνική ομάδα δημιούργησε... αναταραχή που δεν προκύπτει πάντως από τις πράξεις του.

Συγκεκριμένα, σε δήλωση που φέρεται να έχει κάνει στην εφημερίδα "Р-Спорт" για το πριμ στους Έλληνες διεθνείς, ο κ. Σαββίδης τονίζει:

"Εκτός από την υποστήριξη των οπαδών, οι ομάδες θα πρέπει να έχουν και οικονομική υποστήριξη. Είχα υποσχεθεί να πληρώσω το πριμ τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ρωσία εάν κάποια ομάδα φτάσει μέχρι τον τελικό. Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν ήταν έξτρα κίνητρο για τους Έλληνες πριν το παιχνίδι με την Ρωσία. Έχω κάνει την δήλωσή μου για το πριμ πριν καν ξεκινήσει το EURO".

Με δεδομένο ότι η πληροφορία για το 1 εκ. ευρώ πριμ στην Εθνική Ελλάδας σε περίπτωση πρόκρισης στη φάση των "8" του EURO 2012 είχε δοθεί από την πλευρά Σαββίδη στο γραφείο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και από 'κει διανεμήθηκε στους δημοσιογράφους, το Sport24.gr ζήτησε διευκρινίσεις. Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ είναι ότι δεν υπάρχουν στοιχεία ότι δεν ισχύει το πριμ για πρόκριση στη φάση των "8".

Μάλιστα, αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσουν και οι υπεύθυνοι της Εθνικής, καθώς ο Ζήσης Βρύζας έφερε σε επαφή τον κ. Σαββίδη απευθείας με τον Τάκη Φύσσα. Θυμίζουμε ότι στο φινάλε του αγώνα υπήρξε και ευχαριστήρια δήλωση του Κώστα Κατσουράνη εκ μέρους των διεθνών προς τον κ. Σαββίδη. Tέλος, οφείλουμε να σημειώσουμε ότι η πλευρά Σαββίδη στην Ελλάδα δεν θέλησε να κάνει καμία διευκρινιστική δήλωση.

TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ