EURO

"Όσοι μας λένε βαρετούς δεν καταλαβαίνουν το άθλημα"

Spanish midfielder Cesc Fabregas holds the trophy after winning the Euro 2012 football championships final match Spain vs Italy on July 1, 2012 at the Olympic Stadium in Kiev.      AFP PHOTO / DAMIEN MEYER        (Photo credit should read DAMIEN MEYER/AFP/GettyImages)
Spanish midfielder Cesc Fabregas holds the trophy after winning the Euro 2012 football championships final match Spain vs Italy on July 1, 2012 at the Olympic Stadium in Kiev. AFP PHOTO / DAMIEN MEYER (Photo credit should read DAMIEN MEYER/AFP/GettyImages) AFP/GETTY IMAGES

Η απάντηση του Σεσκ Φάμπρεγκας σε όσους κατηγορούν την Ισπανία για το ποδόσφαιρο που παίζει. Οι δηλώσεις τον Αντρές Ινιέστα και Ζεράρντ Πικέ.

"Είμαστε βαρετοί; Οι άνθρωποι που πιστεύουν ότι είμαστε βαρετοί, δεν νομίζω ότι καταλαβαίνουν το άθλημα", υπογράμμισε ο Σεσκ Φάμπρεγκας μετά τον τελικό για όσους θεωρούν ότι κουράζει το ...τίκι-τάκα της Ισπανίας.

Όσο για την επικράτηση με 4-0 επί της Ιταλίας; "Είναι τεράστιο σκορ. Το πρώτο γκολ μας έβαλε στην pole position και από εκεί και πέρα δώσαμε μία μεγάλη παράσταση. Πρέπει πάντα να νικάς σε έναν τελικό, αλλά νιώθεις ακόμα καλύτερα όταν το κάνεις με αυτόν τον τρόπο", σημείωσε ο παίκτης της Μπαρτσελόνα.

Από τη μεριά του ο Ζεράρντ Πικέ τόνισε:

"Παίξαμε καλά στην άμυνα, αλλά δεν ήταν καλή μόνο η άμυνα ήταν και ο Κασίγιας. Ήμασταν γενικά καλοί σε όλες τις γραμμές και ήταν καλό που σκοράραμε πρώτοι.

Ήταν σημαντικό πως σημειώσαμε δύο γκολ από το πρώτο ημίχρονο και μετά τον τραυματισμό του Μότα το παιχνίδι είχε κριθεί, καθώς η Ιταλία έμεινε με 10 και ήταν πολύ δύσκολο να γυρίσει το ματς".

Ευτυχισμένος φυσικά και ο Αντρές Ινιέστα:

"Πρόκειται για ένα μοναδικό, μαγικό και αξέχαστο Euro για την Εθνική ομάδα της Ισπανίας! Θα πρέπει να απολαύσουμε την στιγμή.

Το σημαντικότερο είναι πως η Ισπανία είναι πια πρωταθλήτρια. Γι' αυτό είχαμε έρθει εδώ. Ήταν ένα περίπλοκο και δύσκολο ματς. Παίξαμε όμως πολύ καλά και όταν η Ιταλία έμεινε με 10 τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο καλά για εμάς".

TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ