EURO

Φάμπρεγας: "Πρέπει να σταματήσουμε τον Πίρλο"

KIEV, UKRAINE - JUNE 29:  Cesc Fabregas of Spain listens to questions from the media during a press conference ahead of the UEFA EURO 2012 final match against Italy on June 29, 2012 in Kiev, Ukraine.  (Photo by Jasper Juinen/Getty Images)
KIEV, UKRAINE - JUNE 29: Cesc Fabregas of Spain listens to questions from the media during a press conference ahead of the UEFA EURO 2012 final match against Italy on June 29, 2012 in Kiev, Ukraine. (Photo by Jasper Juinen/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο Σεσκ Φάμπρεγας χαρακτηρίζει τον Αντρέα Πίρλο ως την μεγαλύτερη απειλή για την Ισπανία.

Ο άσος της Μπαρτσελόνα δηλώνει ότι ο άσος της Γιουβέντους χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή καθώς αποτελεί τον καλύτερο παίκτης της Ιταλίας στο EURO.

" Aδιαμφισβήτητα αποτελεί μαζί με το Μπαλοτέλι τους δύο καλύτερους παίκτες της Ιταλίας στο τουρνουά", παραδέχτηκε στην συνέντευξη Τύπου ο Φάμπρεγας.

O άσος της Μπαρτσελόνα εκθείασε τις δυνατότητες του Αντρέα Πίρλο αλλά και του Μάριο Μπαλοτέλι. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στον Αντρές Ινιέστα που τον χαρακτήρισε τον πιο δημιουργικό παίκτη της Ισπανίας.

" Πρέπει να σταματήσουμε τους επιθετικούς της Ιταλίας και τον Πίρλο. Ο Μπαλοτέλι είναι μεγάλος σκόρερ και το έδειξε στο ματς με την Γερμανία. Αυτό τα λέει όλα. Μου άρεσε ο τρόπος που έπαιζε. Θα είναι κίνδυνος για μας όπως και ο Αντόνιο Κασάνο αλλά και οι υπόλοιποι παίκτες της Ιταλίας.

Αυτό που μετράει είναι να παίξουμε ένα ακόμα καλό παιχνίδι στον τελικό. Θέλουμε να γράψουμε κάτι περισσότερο από ιστορία γιατί ιστορία έχουμε ήδη γράψει.

Ο Ινιέστα είχε δύσκολη σεζόν λόγω των τραυματισμών του αλλά στο EURO βρίσκεται σε φόρμα. Λίγοι είναι οι δημιουργικοί παίκτες όπως αυτός. Είναι διαφορετικός τύπος ποδοσφαιριστή. Τον εμπιστευόμαστε και θέλουμε να είναι κυρίαρχο κομμάτι της ομάδας".

TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ