ΑΓΓΛΙΑ

Ζαχά: "Με κατηγορούσαν πως πήγα στο κρεβάτι με την κόρη του Μόγιες"

Crystal Palace's Wilfried Zaha celebrates scoring his side's third goal of the game, during the English Premier League soccer match between Burnley and Crystal Palace,  at Turf Moor, in Burnley, England, Saturday, March 2, 2019. (Nigel French/PA via AP)
Crystal Palace's Wilfried Zaha celebrates scoring his side's third goal of the game, during the English Premier League soccer match between Burnley and Crystal Palace, at Turf Moor, in Burnley, England, Saturday, March 2, 2019. (Nigel French/PA via AP) NIGEL FRENCH/PA VIA AP

Ο Βιλφρίντ Ζαχά μίλησε σε συνέντευξή του για τη ροζ φήμη που κατέστρεψε την καριέρα του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πριν μερικά χρόνια αλλα και για τα παράπονα που έχει από την αντιμετώπιση των κόκκινων διαβόλων προς το πρόσωπό του.

Συνέντευξη στο σόου του Ρίο Φέρντιναντ στο Youtube με τίτλο "The Locker Room" παραχώρησε ο Βιλφρίντ Ζαχά, με τον επιθετικό της Κρίσταλ Πάλας να κάνει αναδρομή στο πρόσφατο παρελθόν και να θυμάται το εφιαλτικό διάστημα που πέρασε από το 2013 μεχρι το 2015 που άνηκε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Ιβοριανός μέτρησε μόλις τέσσερις συμμετοχές με τη φανέλα των κόκκινων διαβόλων και το μεγαλύτερο διάστημα πήγαινε δανεικός σε άλλες ομάδες, με τον ίδιο να θεωρει πως η φήμη πως κοιμήθηκε με την κόρη του Ντέιβιντ Μόγιες, Λαουρέν, ήταν εκείνη που έπαιξε τεράστιο ρόλο στην περιθωριοποίησή του.

"Θυμάμαι πως είδα αρχικά τις φήμες στα social media και το πέρασα για αστείο. Δεν νομίζω να πίστεψε κανείς πως κοιμόμουν με την κόρη του προπονητή μου όμως εξακολουθούσαν να το γράφουν και ο σύλλογος ή ο Μόγιες έπρεπε να κάνουν κάτι για να ξεκαθαρίσουν το θέμα.

Ουδείς από το σύλλογο μου είπε κάτι όμως, δεν ήξερα τι να κάνω. Θυμάμαι πως έγραψε κάτι στο Twitter για ανόητες φήμες επειδή η κατάσταση είχε αρχίσει να ξεφεύγει και οι εκπρόσωποι Τύπου της ομάδας μού είπαν πως δεν έπρεπε να το κάνω αυτό.

Δεν με βοήθησαν. Το έζησα όλο αυτό μόνος μου, μακριά από την οικογένειά μου", τόνισε ο 27χρονος επιθετικός, και πρόσθεσε: "Αυτή η ιστορία τράβηξε πολύ καιρό και ο κόσμος ακομα πιστεύει πως είναι αληθινή, εγώ όμως δεν έχω δει ποτέ την κόρη του Μόγιες.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο προπονητής δεν μου είπε τίποτα για αυτό το θέμα. Είναι εντελώς παράλογο".

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΖΑΧΑ ΣΤΟΝ ΡΙΟ ΦΕΡΝΤΙΝΑΝΤ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ