ΑΓΓΛΙΑ

Χολέμπας: Σβήστηκε η κόκκινη και παίζει στον τελικό με Μάντσεστερ Σίτι

Watford's Jose Holebas reacts after clashing with Arsenal's Mesut Ozil during the English Premier League soccer match between Arsenal and Watford at the Emirates stadium in London, Sunday, March 11, 2018. (AP Photo/Matt Dunham)
Watford's Jose Holebas reacts after clashing with Arsenal's Mesut Ozil during the English Premier League soccer match between Arsenal and Watford at the Emirates stadium in London, Sunday, March 11, 2018. (AP Photo/Matt Dunham) AP

Η Γουότφορντ κέρδισε την ένσταση κατά της κόκκινης κάρτας που δέχθηκε ο Χοσέ Χολέμπας κι ο 34χρονος μπακ έχει δικαίωμα να παίξει στον τελικό του FA Cup με αντίπαλο την Μάντσεστερ Σίτι (18/5). (VIDEO)

Ο Χοσέ Χολέμπας δέχθηκε απευθείας κόκκινη κάρτα στην ήττα της Γουότφορντ από την Γουέστ Χαμ, την Κυριακή (13/5) για την τελευταία αγωνιστική της Premier League.

Η αποβολή αυτή φυσιολογικά θα κόστιζε στον 34χρονο μπακ τη συμμετοχή του στον τελικό του FA Cup με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Σίτι. Αυτό δεν θα συμβεί, όμως.

Η Γουότφορντ κέρδισε την ένσταση κατά της κόκκινης κάρτας, όπως ανακοίνωσε η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, κι ο πρώην ποδοσφαιριστής των Μόναχο 1860, Ολυμπιακού και Ρόμα θα είναι παρών στον τελικό της 18ης Μαΐου στο "Ουέμπλεϊ" με αντίπαλο την πρωταθλήτρια Αγγλίας.

Ο Χολέμπας εμπόδισε τον Αντόνιο, καθώς ο δεξιός εξτρέμ της Γουέστ Χαμ έβγαινε στην αντεπίθεση. Ο διαιτητής, Κρις Κάβαναχ τον απέβαλε, αλλά η κόκκινη ακυρώθηκε. Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης αποδοχής της ένστασης, η επαφή ήταν τέτοια που δεν επισύρει τιμωρία αποβολής.

Photo credits: AP Photo/Matt Dunham

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ