ΑΓΓΛΙΑ

Τσέλσι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έβγαλε η κλήρωση του Κυπέλλου

Chelsea's Willian controls the ball with ManU midfielder Paul Pogba, left, during their English Premier League soccer match between Chelsea and Manchester United at Stamford Bridge stadium in London Saturday, Oct. 20, 2018. (AP Photo/Matt Dunham)
Chelsea's Willian controls the ball with ManU midfielder Paul Pogba, left, during their English Premier League soccer match between Chelsea and Manchester United at Stamford Bridge stadium in London Saturday, Oct. 20, 2018. (AP Photo/Matt Dunham) AP PHOTO/MATT DUNHAM

Ένα μεγάλο ζευγάρι ανέδειξε η κληρωτίδα για τον 5ο γύρο του FA Cup, με την Τσέλσι να υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη νικήτρια να παίρνει το εισιτήριο για τα προημιτελικά. Όλα τα ζευγάρια.

Επτά ομάδες της Premier League, οκτώ της Championship, τέσσερις της League 1, μία από την League 2 και μία της National League μπήκαν τη Δευτέρα στην κλήρωση του 5ου γύρου του Κυπέλλου (21 συνολικά, καθώς υπάρχουν ακόμα πέντε ζευγάρια που θα δώσουν αγώνες ρεβάνς για τον 4ο γύρο) και αυτή έβγαλε ένα μεγάλο ντέρμπι.

Αντίπαλοι Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις 17 Φεβρουαρίου, με τους "μπλε" του Σάρι να επιθυμούν να συνεχίσουν και στο θεσμό του Κυπέλλου πέρα από τη συμμετοχή στον τελικό του Carabao Cup και τους "κόκκινους διαβόλους" του Σόλσκιερ να έχουν υψηλές βλέψεις με τον αέρα των 8 νικών σε ισάριθμα παιχνίδια με τον Νορβηγό στον πάγκο τους.

Όσον αφορά στην Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη νικήτρια του ζευγαριού Μίντλεσμπρο-Νιούπορτ, με τις δύο ομάδες να ετοιμάζονται σε λίγες ημέρες να δώσουν δεύτερο παιχνίδι στην έδρα της Νιούπορτ.

Αναλυτικά τα οκτώ ζευγάρια της φάσης των "16" με τη σειρά που προέκυψαν:

Μπρίστολ Σίτι - Σρούσμπερι / Γουλβς

Γουίμπλεντον - Μίλγουολ

Ντόνκαστερ - Κρίσταλ Πάλας

Μίντλεσμπρο / Νιούπορτ - Μάντσεστερ Σίτι

Τσέλσι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Σουόνσι - Μπαρνέτ / Μπρέντφορντ

Πόρτσμουθ - ΚΠΡ / Γουότφορντ

Μπράιτον / Γουέστ Μπρομ - Ντέρμπι

Photo Credits: AP Photo/Matt Dunham

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ