ΑΓΓΛΙΑ

Τσάρλτον - Σάντερλαντ: Αυτογκόλ για όσκαρ στον τελικό ανόδου στην Championhip

Τσάρλτον - Σάντερλαντ: Αυτογκόλ για όσκαρ στον τελικό ανόδου στην Championhip

Ο τελικός ανόδου στην Championship άρχισε ιδανικά για την Σάντερλαντ και εφιαλτικά για την Τσάρλτον, η οποία βρέθηκε πίσω στο σκορ από ένα αυτογκόλ για γέλια και για κλάματα (VIDEO).

Το 1998, Τσάρλτον και Σάντερλαντ συναντήθηκαν στον τελικό των πλέι οφ της First Division (πρώην Championship) και πήραν μέρος σε ένα ματς διαφήμιση για το ποδόσφαιρο. Σε κανονική διάρκεια και παράταση ήρθαν ισόπαλες 4-4 και χρειάστηκαν τα πέναλτι για να επικρατήσει η Τσάρλτον!

Τώρα, 21 χρόνια μετά, η ομάδα του Λονδίνου επέστρεψε στο "Γουέμπλεϊ" μετά από εκείνο το ιστορικό παιχνίδι, με την τύχη να της γυρίζει όμως την πλάτη απέναντι στον ίδιο αντίπαλο! Και αυτό γιατί στον τελικό των πλέι οφ της League 1 με έπαθλο ένα εισιτήριο για την Championship, η ομάδα του Λι Μπόγερ βρέθηκε πίσω στο σκορ από πολύ νωρίς με έναν άκρως παράδοξο τρόπο.

Για την ακρίβεια, η Σάντερλαντ πήρε προβάδισμα μόλις στο 5ο λεπτό χάρη σε ολέθριο σφάλμα του γκολκίπερ της Τσάρλτον, Ντίλον Φίλιπς, με τον Ναμπί Σαρ να του γυρίζει τη μπάλα σε μία φαινομενικά ανύποπτη φάση αλλά εκείνον να την βλέπει να του φεύγει κάτω από τα πόδια και να καταλήγει στα δίχτυα!

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ