ΑΓΓΛΙΑ

Τρομερά μπινελίκια μετά το Κάρντιφ - Γουλβς

Crystal Palace manager Neil Warnock shouts to his team during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Crystal Palace at White Hart Lane stadium in London, Saturday, Dec. 6, 2014. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Γουόρνοκ (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Ο προπονητής της Κάρντιφ, Νικ Γουόρνοκ, φώναζε απανωτά "άντε γ@@@@@@" στον τεχνικό της Γουλβς, Νούνο Εσπίριτο Σάντος, εξαιτίας του τρόπου που πανηγύρισε ο Πορτογάλος μετά το 0-1 της ομάδας του. (VIDEO)

Η Γουλβς σημείωσε τη Μεγάλη Παρασκευή σπουδαία εκτός έδρας νίκη απέναντι στην Κάρντιφ, με 1-0. Τέθηκαν αντιμέτωπες οι δύο πρωτοπόρες ομάδες της Championship, με τους "λύκους" να κατακτούν το "διπλό" ανόδου χάρη σε γκολ του Ρούμπεν Νέβες sto 67'.

Η Κάρντιφ είχε δύο ανεπανάληπτες ευκαιρίες να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις, αλλά και τις δύο απέτυχε. Πώς; Με πέναλτι! Στο 94' και στο 96' δεν κατέστη εφικτό να φέρει το παιχνίδι στα ίσια...

Οι πανηγυρισμοί των φιλοξενούμενων ήταν έξαλλοι! Ο τεχνικός Νούνο Εσπίριτο Σάντο ξέσπασε με τους παίκτες του στον αγωνιστικό χώρο για το εξαιρετικό αποτέλεσμα που τους φέρενει κοντά στην Premier League. Οι αντιδράσεις τους, ωστόσο, προκάλεσαν την οργή του προπονητή της Κάρντιφ, Νικ Γουόρνοκ.

Όταν ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο τον πλησίασε για να του δώσει το χέρι, εκείνος δεν σταμάτησε να τον βρίζει. "Άντε γ@@@@@@" φώναζε διαρκώς ο Γουόρνοκ, ο οποίος ξέσπασε και στη συνέντευξη Τύπου, λέγοντας ότι δεν μετάνιωσε καθόλου για τη συμπεριφορά του.

"Πρέπει να μάθει ότι στην Αγγλία υπάρχουν τρόποι, δείχνεις σεβασμό όταν νικάς. Πρέπει να το μάθει αυτό" είπε ο Βρετανός προπονητής για τον Πορτογάλο. Η Γουλβς από την επόμενη αγωνιστική μπορεί να έχει καθαρίσει με τον προβιβασμό, ενώ η δεύτερη Κάρντιφ (στην Premier ανεβαίνουν απευθείας οι δύο πρώτοι) είναι 2η, στο +5 από την τρίτη Φούλαμ.

(AP Photo/Kirsty Wigglesworth)

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ