ΑΓΓΛΙΑ

Τραυματίστηκε σπίτι του και μένει τρεις μήνες εκτός δράσης!

Norwich City's Onel Hernandez and Bournemouth's Simon Francis, left, battle for the ball during the round of 16 Football League Cup soccer match between Bournemouth and Norwich City, in Bournemouth, England, Tuesday, Oct. 30, 2018.  (Adam Davy/PA via AP)
Norwich City's Onel Hernandez and Bournemouth's Simon Francis, left, battle for the ball during the round of 16 Football League Cup soccer match between Bournemouth and Norwich City, in Bournemouth, England, Tuesday, Oct. 30, 2018. (Adam Davy/PA via AP) ADAM DAVY/PA VIA AP

Ο εξτρέμ της Νόριτς, Ονέλ Ερνάντες, διεκδικεί όσκαρ ατυχίας καθώς τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο πέφτοντας στο σπίτι του και θα μείνει για τρεις μήνες εκτός γηπέδων. Διαβάστε αναλυτικά.

Ο Γιούργκεν Κλοπ έχει κάθε λόγο να τα βάζει με την τύχη του (ή με την ατυχία αν προτιμάτε) για το τάκλιν ενός οπαδού στον Αντριάν κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ, ωστόσο υπάρχει κάποιος που αισθάνεται απόλυτα τη στενοχώρια του.

Αυτός είναι ένας συνάδελφός του στην Premier League, ο τεχνικος της Νόριτς Ντάνιελ Φάρκε, ο οποίος πληροφορήθηκε πως χάνει για μεγάλο χρονικό διάστημα παίκτη του μετά από τραυματισμό που είχε αυτός στο σπίτι του!

Πρόκειται για τον εξτρέμ των "καναρινιών", Ονέλ Ερνάντες, ο οποίος γλίστρησε και χτύπησε στο σπίτι του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο γόνατο και να είναι πλέον υποχρεωμένος να μείνει για τρεις μήνες εκτός δράσης.

"Είναι ένα μεγάλο χτύπημα. Γλίστρησε μέσα στο σπίτι του και χτύπησε το γόνατό του. Θα πρέπει να ελέγξουμε μήπως υπάρχει πρόβλημα με το χιαστό του. Ίσως χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση", δήλωσε ο τεχνικός της Νόριτς, Ντάνιελ Φάρκε, αναφερόμενος στον 26χρονο διεθνή Κουβανό.

Photo Credits: Adam Davy/PA via AP

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ