ΑΓΓΛΙΑ

Τότεναμ: "Χρυσώνει" τον Έρικσεν για να ανανεώσει

Tottenham's Christian Eriksen celebrates after scoring his side's first goal during the English Premier League soccer match between Chelsea and Tottenham Hotspur at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, April 1, 2018. (AP Photo/Frank Augstein)
Tottenham's Christian Eriksen celebrates after scoring his side's first goal during the English Premier League soccer match between Chelsea and Tottenham Hotspur at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, April 1, 2018. (AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Η Τότεναμ διπλασιάζει τις απολαβές του Κρίστιαν Έρικσεν, προκειμένου να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας και να τον κρατήσει στο Λονδίνο.

Ένα από τα πολλά σίριαλ του καλοκαιριού, είναι αυτό του Κρίστιαν Έρικσεν και της πιθανής πώλησης του από την Τότεναμ. Ο 27χρονος έχει συνδέσει το όνομα του με ουκ ολίγα δημοσιεύματα σε Αγγλία, Ισπανία και Ιταλία. Μάλιστα στις αρχές του καλοκαιριού, η μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης φαινόταν σίγουρη, όμως τα πράγματα δεν προχώρησαν και έτσι το μέλλον του άσου των ''σπιρουνιών'' έμεινε μετέωρο.

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο τον χρειάζεται, καθώς στηρίζει πολλά πάνω στο οικοδόμημα που χτίζει, όμως το συμβόλαιο του εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι και έτσι οι Λονδρέζοι αναγκάστηκαν κατά κάποιον τρόπο να του βάλουν πωλητήριο. Όπως φαίνεται όμως οι μνηστήρες του Δανού έκαναν πίσω, με σκοπό να πάρουν ''τσάμπα'' τον ποδοσφαιριστή την 1η Ιουλίου.

Σημερινό δημοσίευμα της ''Daily Mail'' όμως, αναφέρει πως η διοίκηση της Τότεναμ, προσφέρει νέο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο στον Έρικσεν με απολαβές που φτάνουν τις 220 χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα και διπλασιάζει σχεδόν το συμβόλαιο του παίκτη, τον κάνει από τους πιο ακριβοπληρωμένους στην Premier League, με σκοπό να τον δελεάσει και να τον κρατήσει στο Λονδίνο.

AP Photo/Frank Augstein

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ