Ναι, υπάρχει ομάδα ποδοσφαίρου 'Ροζ Φλαμίνγκο' και σηκώνει και κούπες!

Στα λατρεμένα γήπεδα της 'Sunday league football' ζει και βασιλεύει η Pink Flamingos Football Club η οποία μάλιστα κατέκτησε πρόπερσι το Challenge Cup του Sussex.

Ολο και κάπου θα έχετε δει στο διαδίκτυο εικόνες από αγώνες που περιγράφονται με τον όρο 'Sunday league football'. Από εκείνα τα πρωταθλήματα που δεν διεξάγονται την παραδοσιακή ημέρα του Σαββάτου στην Αγγλία αλλά την Κυριακή, με ομάδες που ασχολούνται ερασιτεχνικά με το άθλημα.

Μία από αυτές είναι και η Pink Flamingos Football Club η οποία όπως προφανώς φαντάζεστε, έχει το ροζ ως βασικό της χρώμα και το συμπαθέστατο πτηνό ως σήμα της.

Δεν είναι όμως απλά μία ομάδα της σειράς αλλά έχει φτάσει μέχρι και την κορυφή του Sussex Sunday Challenge Cup τον Φεβρουάριο του 2015. Ναι, την σηκώσαμε την κούπα!

Photo credits: sussexfa.com

Photo credits: instagram.com/pinkflamingosfc

Photo credits: twitter.com/pinkflamingosfc

Έτσι σήκωσαν την κούπα τα Ροζ Φλαμίνγκο:

 

Σήκωσε και εσύ την κούπα με #saveaflamingo

Η Pink Flamingos FC δημιουργήθηκε πριν την... καλοκαιρινή εμμονή με τα φουσκωτά φλαμίνγκο. Όπως είδατε σήκωσε και την κούπα, τιμώντας με τον δικό της τρόπο τα συμπαθέστατα πτηνά. Για καλό της ανθρωπότητας όμως υπάρχει και μια άλλη ομάδα, εκείνοι που γνωρίζουν κάτι παραπάνω για τα αληθινά ροζ φλαμίνγκο και είναι εκεί για να τα προστατέψουν από την κακοποίηση!

Δείτε το video και θα καταλάβετε:

Αναφερόμαστε στην υπέροχη ενέργεια που ονομάζεται #saveaflamingo είναι μια πρωτοβουλία του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου, στο οποίο βρίσκονται αληθινά ροζ φλαμίνκο. Αυτά τα υπέροχα πτηνά αξίζουν όχι μόνο την αγάπη και την φροντίδα του κοινού αλλά αξίζουν με πάσα βεβαιότητα και την προσοχή μας. Για να μάθουμε ποια είναι αυτά τα πτηνά, από που προέρχονται, με τι τρέφονται, πώς αναπαράγονται και άλλα πολλά θαυμαστά.

Έτσι την επόμενη φορά που θα δούμε ένα ροζ φλαμίνγκο στην παραλία, να ξέρουμε κάτι παραπάνω!

Δες πώς μπορείς να βοηθήσεις και εσύ:

Βήμα 1: Βγάλε φωτογραφία ένα ροζ φουσκωτό φλαμίνγκο. Η' βρεις μία φώτο με φλαμίνγκο.

Βήμα 2: Ανέβασέ τη με το hashtag #saveaflamingo

Βήμα 3: Πες στον κόσμο να επισκεφθεί τα πραγματικά ροζ φλαμίνγκο στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο.

Εμείς το κάναμε με τη βοήθεια του... Serge Ibaka!

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Είναι δίκαιο να γίνει πράξη: 7 επιδόματα που αξίζει κάθε Έλληνας

Οι ευρωβουλευτές έδειξαν το δρόμο. Ήρθε η ώρα να τους ακολουθήσουμε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24