ΑΓΓΛΙΑ

Τιμωρία σε φιλάθλους της Αγγλίας ανακοίνωσε η ομοσπονδία

England supporters cheer during the friendly soccer match between Germany and England in Dortmund, Germany, Wednesday, March 22, 2017. (AP Photo/Frank Augstein)
England supporters cheer during the friendly soccer match between Germany and England in Dortmund, Germany, Wednesday, March 22, 2017. (AP Photo/Frank Augstein) AP

Η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι φίλαθλοι που είχαν ακολουθήσει την εθνική ομάδα στο φιλικό με τη Γερμανία θα τιμωρηθούν λόγω της συμπεριφοράς τους.

Τιμωρία με απαγόρευση παρουσίας φιλάθλων της εθνικής Αγγλίας σε αγώνες της ομάδας ανακοίνωσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία, μετά από τη συμπεριφορά τους στην εκτός έδρας φιλική αναμέτρηση με τη Γερμανία στο Ντόρτμουντ τον Μάρτιο.

Μέλη του "England Supporters' Travel Club", του επίσημου φορέα φιλάθλων της ομοσπονδίας, αποδοκίμασαν τον γερμανικό εθνικό ύμνο και φώναζαν συνθήματα για τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ο πρόεδρος της FA, Γκρεγκ Κλαρκ, χαρακτήρισε "ασεβή και απογοητευτικά" τα όσα εκτυλίχθηκαν στη Βεστφαλία και έκανε λόγο για "απαράδεκτη συμπεριφορά" σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από την ομοσπονδία.

Ορισμένοι από τους οπαδούς που αναγνωρίστηκαν και ταυτοποιήθηκαν, αποβλήθηκαν από την οργάνωση και αναμένεται να τους επιβληθεί ποινή απαγόρευσης εισόδου σε γήπεδα. Συνολικά, η αρμόδια επιτροπή της FA ερευνά 34 μέλη του "England Supporters' Travel Club".

Photo credits: AP Photo/Frank Augstein

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ