ΑΓΓΛΙΑ

Συμπαίκτης με τον 17χρονο γιο του ο Λούα Λούα!

Συμπαίκτης με τον 17χρονο γιο του ο Λούα Λούα!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στα 38 του χρόνια, ο Τρεζόρ Λομανά Λούα Λούα αγωνίστηκε σε παιχνίδι της Tilbury FC, συμπαίκτης με τον 17χρονο γιο του.

Δεν μπορεί να αποβάλλει το... μικρόβιο της μπάλας ο Τρεζόρ Λομανά Λούα Λούα. Βαδίζοντας στο 38ο έτος της ηλικίας του, έβαλε ποδοσφαιρικά και αγωνίστηκε σε παιχνίδι pre-season της Tilbury FC απέναντι στην Hashtag United.

Ο Λούα Λούα στην επαγγελματική του καριέρα φέρεσε την φανέλα των Κόλτσεστερ, Νιούκαστλ, Πόρτσμουθ, Ολυμπιακού, Αλ Αράμπι, Ομόνοιας, Μπλάκπουλ, Ρίζεσπορ, Καραμπούκσπορ, Ακχισάρ, ενώ επαγγελματικά έπαιξε μέχρι τον Ιούλιο του 2016 στη Σανλιούρφασπορ.

Προπονητής στην Tilbury FC, σύλλογο του Essex που συμμετέχει στην Isthmian League North Division, είναι ο Τζο Κιθ, άλλοτε συμπαίκτης του Λούα Λούα στην Κόλτσεστερ.

"Δέχθηκα ένα ξαφνικό τηλεφώνημα του και μου ζήτησε να έρθει να δε την ομάδα. Εντυπωσιάστηκε και τον ρώτησα αν θέλει να παίξει. Ακόμη μπορεί να ξεφύγει από τους αντιπάλους και όταν επιτάχυνε... εξαφανιζόταν. Έχει ακόμη τη φιλοδοξία να παίξει σε ένα επίπεδο πολύ υψηλότερο από το δικό μας και μακάρι κάποιος σύλλογος να τον αποκτήσει.

Ελπίζω να τον βοηθήσουμε να το πετύχει, είναι φίλος μου και θέλω να πάει καλά. Δεν ξέρω αν μπορεί να υπάρξει κάτι περισσότερο από αυτό το ματς για τη συνεργασία μας, το έχω αφήσει στη δική του ευχέρεια αν θελήσει να ξαναπαίξει για εμάς", τόνισε αρχικά ο Τζο Κιθ που έβαλε τον Λούα Λούα στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Hashtag United.

"Θα είχε κάνει τον γνωστό πανηγυρισμό του (backflip) αν είχε σκοράρει. Στα αποδυτήρια υπήρχε μεγάλος ενθουσιασμός. Το είχα κρατήσει ως έκπληξη για τους παίκτες μου και παρακολουθούσα τα πρόσωπα τους καθώς προσπαθούσαν να το αντιληφθούν.

Συμπαίκτης με τον 17χρονο γιο του ο Λούα Λούα!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στο τέλος όλοι τον ρωτούσαν διάφορα πράγματα και ήταν καταπληκτικός απέναντι τους. Όλοι τον γνώριζαν για τον πανηγυρισμό του και κάποιοι δεν είχαν συνειδητοποιήσει πόσο καλός είναι. Ίσως να πήγαν σπίτι και να έψαξαν στο google, γουρλώνοντας τα μάτια τους", κατέληξε ο τεχνικός της Tilbury FC.

Ο Λούα Λούα αγωνίστηκε στο ματς ως κεντρικός επιθετικός, τη στιγμή που στην ενδεκάδα βρισκόταν ο 17χρονος γιος του, που παίζει στη θέση του full-back.

Photo credits: eurokinissi

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ