ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συγκίνηση στο Λέστερ: Η αγκαλιά του Σμάιχελ και το στεφάνι της οικογένειας του Srivaddhanaprabha (VIDEO)

Συγκίνηση στο Λέστερ: Η αγκαλιά του Σμάιχελ και το στεφάνι της οικογένειας του Srivaddhanaprabha (VIDEO)

Η σύζυγος κι ο γιος του ιδιοκτήτη της Λέστερ, Vichai Srivaddhanaprabha, ο οποίος έχασε τη ζωή του κατά τη συντριβή του ελικοπτέρου του δέχθηκαν τα συλλυπητήρια από τους παίκτες της ομάδας στο "King Power Stadium". (VIDEO)

Η είδηση του θανάτου του Vichai Srivaddhanaprabha και των άλλων τεσσάρων επιβαινόντων στη συντριβή του ελικοπτέρου του στο πάρκινγκ του "King Power Stadium", βρίσκει συγκλονισμένη την οικογένεια της Λέστερ.

Η σύζυγος κι ο γιος του ιδιοκτήτη του αδικοχαμένου Ταϊλανδού ( πρόσφατα κυκλοφόρησε video από την έκρηξη και πτώση του μοιραίου ελικοπτέρου) βρέθηκαν στο γήπεδο της ομάδας, "King Power Stadium", και κατέθεσαν στεφάνι στο κέντρο αυτού. Ασπάστηκαν έναν-έναν τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, δεχόμενοι τα συλλυπητήριά τους για τον εκλιπόντα.

Ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή ήταν αυτή της συνάντησης με τον Κάσπερ Σμάιχελ. Ο Δανός γκολκίπερ της ομάδας αποχαιρέτησε τον ιδιοκτήτη της Λέστερ με μία επιστολή που κατακλύζεται από συναίσθημα. Δείτε το video που δημοσιεύθηκε στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας στα social media:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ