ΑΓΓΛΙΑ

Στην Κόβεντρι ο Τζο Κόουλ!

Στην Κόβεντρι ο Τζο Κόουλ!

Σε μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε η Κόβεντρι, με την ομάδα της League 1 να έρχεται σε συμφωνία με την Άστον Βίλα για τον δανεισμό του Τζο Κόουλ για 35 ημέρες! Διαβάστε λεπτομέρειες.

Σε συμφωνία με την Άστον Βίλα για τον δανεισμό του Τζο Κόουλ για τις επόμενες 35 ημέρες προχώρησε η Κόβεντρι. Όπως ανακοίνωσαν επίσημα οι "γαλάζιοι ουρανοί" μέσω της επίσημης ιστοσελιδας τους, ο Άγγλος πρώην διεθνής μεσοεπιθετικός θα βρεθεί το Σάββατο στη "Ricoh Arena" για να παρακολουθήσει τον αγώνα της Κόβεντρι με την Μπλάκπουλ και τη Δευτέρα θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας που θα έχει διάρκεια μέχρι τις 22 Νοεμβρίου.

"Είμαι ικανοποιημένος που υποδέχομαι έναν παίκτη τέτοιου διαμετρήματος στο σύλλογο. Είμαι σίγουρος ότι ο Τζο θα έχει φανταστική επίδραση σε εμάς στο διάστημα που θα βρίσκεται μαζί μας.

Στην Κόβεντρι ο Τζο Κόουλ!

Μας έχει δει να παίζουμε αρκετές φορές μέσα στη φετινή σεζόν, του άρεσε ο τρόπος παιχνιδιού μας και έδειξε μεγάλο ενθουσιασμό να έρθει και παίξει για την Κόβεντρι", δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας, Τόνι Μόμπρεϊ.

Σημειώνεται πως ο -χιλιοταλαιπωρημενος από τραυματισμούς- Κόουλ δε έπαιξε φέτος σε κανένα ματς Premier League με την Άστον Βίλα, με την Άστον Βίλα που είναι αυτή τη στιγμή στην 5η θέση της Ligue 1 να φαντάζει ως μία καλή ευκαιρία για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Δείτε πώς παρουσίασε τη συμφωνία της με τον Τζο Κόουλ η Κόβεντρι μέσω Twitter:

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ