ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην Γουέστ Χαμ τοιχοκόλλησαν το... τετράγωνο κεφάλι του Γιαρμολένκο

West Ham's Andriy Yarmolenko reacts after missing a chance to score during the English Premier League soccer match between West Ham United and Chelsea at London Stadium in London, Sunday, Sept. 23, 2018. (AP Photo/Matt Dunham)
West Ham's Andriy Yarmolenko reacts after missing a chance to score during the English Premier League soccer match between West Ham United and Chelsea at London Stadium in London, Sunday, Sept. 23, 2018. (AP Photo/Matt Dunham) AP

Ο Αντρέι Γιαρμολένκο έπεσε θύμα χοντρής πλάκας στ' αποδυτήρια της Γουέστ Χαμ με αφορμή την φοβερή ευκαιρία που έχασε κόντρα στην Τσέλσι, δέκα λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης (PHOTO).

O Αντρέι Γιαρμολένκο έχει χιούμορ και γι' αυτό διαφήμισε στα social media την πλάκα που του έκαναν οι συμπαίκτες του στ' αποδυτήρια της Γουέστ Χαμ.

Αιτία του τρολαρίσματος ήταν η μάχη με την Τσέλσι στην οποία ο 28χρονος Ουκρανός απόλεσε μία εξαιρετική ευκαιρία για γκολ, δέκα λεπτά πριν την ολοκλήρωση του παιχνιδιού.

Από πλεονεκτική θέση, το "σφυρί" έπιασε την κεφαλιά, αλλά δίχτυα δεν βρήκε με τις δύο ομάδες να μοιράζονται εν τέλει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Για την χαμένη αυτή ευκαιρία, ο Γιαρμολένκο το... πλήρωσε στην προπόνηση της Δευτέρας, καθώς οι συμπαίκτες του πήγαν και του κόλλησαν στη θέση του δύο φωτογραφίες που απεικόνιζαν έναν άνδρα με τετράγωνο κεφάλι, γράφοντας από πάνω: "Γιάρμα;"

ΤΟ ΤΡΟΛΑΡΙΣΜΑ

Στην Γουέστ Χαμ τοιχοκόλλησαν το... τετράγωνο κεφάλι του Γιαρμολένκο
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ