ΑΓΓΛΙΑ

Στην Championship με γκολ στο 94' η Τσάρλτον!

Στην Championship με γκολ στο 94' η Τσάρλτον!

Η Τσάρλτον βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 5' με σοκαριστικό αυτογκόλ όμως πέτυχε σούπερ ανατροπή και με γκολ στο φινάλε των καθυστερησεων νίκησε 2-1 την Σάντερλαντ και πήρε το εισιτήριο της ανόδου για την Championship (VIDEOS).

Το "Γουέμπλεϊ" και η Σάντερλαντ ταιριάζουν στην Τσάρλτον! Το 1988 η ομάδα του Λονδίνου είχε επικρατήσει των "μαύρων γάτων" σε έναν συγκλονιστικό τελικό πλέι οφ της First Division που κρίθηκε στα πέναλτι (4-4 η κανονική διάρκεια και η παράταση) και 21 χρόνια μετά η ιστορία επαναλήφθηκε.

Οι δύο ομάδες κοντραρίστηκαν στον τελικό των πλέι οφ της League 1 με έπαθλο ένα εισιτήριο για τη δεύτερη κατηγορία του αγγλικού πρωταθλήματος και η Τσάρλον πανηγύρισε τη μεγάλη νίκη με ανατροπή και με γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η Σάντερλαντ ήταν εκείνη που προηγήθηκε μόλις στο 5' με απίστευτο αυτογκόλ που είχε για αρνητικούς πρωταγωνιστές τον αμυντικό Σαρ και τον γκολκίπερ Φίλιπς, για να έρθει όμως διπλή απάντηση από τους πρωτευουσιάνους του Λι Μπόγερ.

Στο 35' ήρθε η ισοφάριση με πλασέ του Πούρινγκτον από το ύψος της μικρής περιοχής, ενώ το 2-1 που έφερε τη λύτρωση για την Τσάρλτον και απέτρεψε τα πέναλτι ήρθε στο 94', με το σουτ του Μπάουερ μέσα από την περιοχή να καταλήγει στα δίχτυα του ΜακΛάφλιν.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ