ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στα δέκα γκολ (!) σταμάτησαν Άστον Βίλα και Νότιγχαμ Φόρεστ!

Middlesbrough manager Aitor Karanka shouts,  during the English Premier League soccer match between Middlesbrough and West Bromwich Albion, at the Riverside Stadium, in Middlesbrough, England, Tuesday Jan. 31, 2017. (Mike Egerton/PA via AP)
Middlesbrough manager Aitor Karanka shouts, during the English Premier League soccer match between Middlesbrough and West Bromwich Albion, at the Riverside Stadium, in Middlesbrough, England, Tuesday Jan. 31, 2017. (Mike Egerton/PA via AP) AP

Τρομερό ματς έγινε στο Βίλα Παρκ, καθώς Άστον Βίλα και Νότιγχαμ Φόρεστ πήραν από έναν βαθμό μετά το χορταστικό μεταξύ τους 5-5. Στο 90' μπήκε στο ματς για τους φιλοξενούμενους ο Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Πέντε τέρματα μέχρι το 22', έξι τέρματα μέχρι το ημίχρονο , δέκα τέρματα στο φινάλε της αναμέτρησης, αλλά και μια κόκκινη κάρτα. Ο αγώνας ανάμεσα στην Άστον Βίλα και την Νότιγχαμ Φόρεστ για την Τσάμπιονσιπ, τα είχε όλα το βράδυ της Τετάρτης (28/11), με τις δύο ομάδες να παίρνουν από έναν βαθμό μετά το τελικό 5-5 που χάρισε στο κοινό που βρέθηκε στο Βίλα Παρκ μια πραγματικά σπουδαία ποδοσφαιρική παράσταση.

Γκράμπαν στο 3' και Καρβάλιο στο 6' έκαναν το 0-2 για τη Νότιγχαμ, με τον Άμπραχαμ να ισοφαρίζει στο 2-2 με τέρματα στο 11' και το 14', τον Μάτι Κας να γράφει το 2-3 στο 22' και τον Άμπραχαμ να ολοκληρώνει το χατ-τρικ του στο 36'. Ο Λόλι έκανε το 3-4 στο 51', για να ακολουθήσει κόκκινη κάρτα στον Τομπάιας Φιγκειρέδο στο 68', το 4-4 από τον Άμπραχαμ στο 71', το 5-4 από τον Ελ-Γκαζί στο 75' και το 5-5 από τον Γκράμπαν στο 82'.

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ μπήκε στο ματς στο 90' για τη Νότιγχαμ Φόρεστ, που βρίσκεται πλέον στην έκτη θέση με 31 βαθμούς, την ώρα που η Άστον Βίλα έμενε στην 8η με 28.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ