ΑΓΓΛΙΑ

Σπάει τα ταμεία για Μέσι η Μάντσεστερ Σίτι

Σπάει τα ταμεία για Μέσι η Μάντσεστερ Σίτι
Μέσι

Η Μάντσεστερ Σίτι θέλει τον Λιονέλ Μέσι και ο Άραβας ιδιοκτήτης της είναι έτοιμος να προσφέρει σε παίκτη και Μπαρτσελόνα 227.000.000€ μόνο για τη μεταγραφή και τον πρώτο χρόνο του συμβολαίου!

Ένα αποκαλυπτικό δημοσίευμα της SUN θέλει την πλευρά της Σίτι και αυτή του Μέσι να συζητούν το ενδεχόμενο συνεργασίας εδώ και περίπου ένα μήνα. Όλα αυτά με αφορμή τα μπλεξίματα του Αργεντινού με την εφορία στην Ισπανία, που δεν λέει να τον αφήσει ήσυχο και έχει δυσαρεστήσει τον παίκτη ( ο οποίος απέκρυβε χρήματα βέβαια).

Κάπου εδώ έρχεται ο αγγλικός σύλλογος, που έχει σκοπό να φέρει πίσω το χαμόγελό στα χείλη του Λιονέλ Μέσι, κάνοντας τον... χρυσό. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Σίτι προσφέρει στον 28άχρονο άσο το ποσό των 57.000.000€ το χρόνο, ενώ στην Μπαρτσελόνα περίπου 150-170.000.000€.

Το ποσό μπορεί να μην είναι κοντά στη ρήτρα του Μέσι, όμως ο Άραβας ιδιοκτήτης των "πολιτών" πιστεύει πως αυτά τα χρήματα είναι αρκετά για να πείσουν την διοίκηση της Μπάρτσα.

Όλα αυτά ενόψει του καλοκαιριού και της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν. Η Σίτι υπέγραψε νέα συμφωνία για τηλεοπτικό συμβόλαιο που μπορεί να φέρει στα ταμεία της πάνω από 190.000.000€ χρήματα που όπως φαίνεται δεν θα πάνε... χαμένα.

Μένει να δούμε αν όντως ισχύει το δημοσίευμα, κι αν ο Μέσι αλλάξει ποδοσφαιρική στέγη μετά από 14 χρόνια.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ