Σε υποχρεωτική άδεια 1.000 υπάλληλοι της αγγλικής Ομοσπονδίας

Η αγγλική Ομοσπονδία αποφάσισε να βγάλει σε υποχρεωτική άδεια 1.000 υπαλλήλους της, προκειμένου να περιορίσει τη χασούρα της, που φτάνει τα 100 εκατ. ευρώ.

Το ποδόσφαιρο έχει πληγεί ανεπανόρθωτα σε οικονομικό και όχι μόνο επίπεδο από τη λαίλαπα του κορονοϊού, που σκορπάει το θάνατο σε χιλιάδες συνανθρώπους μας σε όλο τον κόσμο, ενώ πολλοί περισσότεροι είναι αυτοί που έχουν νοσήσει.

Στο πλαίσιο αυτό και για να περιορίσει μια χασούρα που αγγίζει τα 100 εκατ. ευρώ από το γεγονός ότι το ποδόσφαιρο έχει μπει στο... γύψο, η αγγλική Ομοσπονδία βγάζει σε υποχρεωτική άδεια 1.000 υπαλλήλους της.

Μετά την περικοπή του 30% του μισθού του ομοσπονδιακού προπονητή, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, έπονται οι υπάλληλοι. Στον Άγγλο κόουτς κόπηκε 1 εκατ. ευρώ, αλλά προφανώς δεν φτάνει αυτό και πλέον αγγίζει το προσωπικό, κάνοντας χρήση Νόμου που έχει ψηφίσει η κυβέρνηση.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS

PODCAST ΣΤΟ SPORT24.GR

Κάνε και το Podcast άνω κάτω

Ο Γρηγόρης Γεωργάτος μιλάει σπάνια, αλλά όταν το κάνει, τα λέει όλα χύμα και τσουβαλάτα. Ο Παντελής Διαμαντόπουλος στο τρίτο Show must go on φιλοξενεί το -πιθανότατα- καλύτερο αριστερό μπακ που έβγαλε η Ελλάδα και το αποτέλεσμα είναι εκρηκτικό.