ΑΓΓΛΙΑ

Ρόουζ: "Πάμε να παίξουμε μπάλα σαν να είμαστε ποντίκια εργαστηρίου"

Ρόουζ: "Πάμε να παίξουμε μπάλα σαν να είμαστε ποντίκια εργαστηρίου"
AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Ο Ντάνι Ρόουζ εξακολουθεί να είναι επιφυλακτικός όσον αφορά στην επιστροφή στη δράση εν μέσω κορονοϊού, τονίζοντας πως οι παίκτες δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται ως μέσο διασκέδασης επειδή βγάζουν αρκετά χρήματα.

Μπορεί να είναι πολλές οι ομάδες που επιθυμούν την επανεκκίνηση της Premier League όσο το δυνατόν συντομότερα, την ίδια ώρα όμως είναι ισχυρές και οι φωνές αρκετών εκ των πρωταγωνιστών του αθλήματος που κάνουν λόγο για προσπάθεια εξαναγκασμού τους να επιστρέψουν νωρίτερα από ότι πρέπει.

Οι Σέρχιο Αγκουέρο, Τρόι Ντίνι και Ντάνι Ρόουζ είναι μάλιστα από τα πλέον χαρακτηριστικά παραδείγματα παικτών που έχουν εκφράσει δημόσια τους φόβους τους για την κατάσταση της υγείας τους σε περίπτωση που παίξουν μπάλα τον Ιούνιο μετά από αποχή 3 μηνών και καθημερινά αναφέρονται σε αυτό το ζήτημα.

Ο Ρόουζ, που αυτή την περίοδο αγωνίζεται στην Νιούκαστλ ως δανεικός από την Τότεναμ, φιλοξενήθηκε την Τρίτη (19/5) σε εκπομπή μαζί με τους Ρόμπερτ Σνόντγκρας και Κρις Μπόιντ και δεν δίστασε για μία ακόμα φορά να στηλιτεύσει την συστρατευμένη πίεση που ασκείται σε εκείνον και στους συναδέλφους του.

Related content "Λαχταρώ να γυρίσω στο ποδόσφαιρο αλλά με τα πράγματα που συμβαίνουν τώρα υπάρχει κόσμος που περνάει πιο δύσκολα από μένα.

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως ο κόσμος θα πρέπει να λέει να γυρίσουμε στο ποδόσφαιρο, λες και είμαστε γουρούνια ή αρουραίοι εργαστηρίου.

Πρόκειται να περάσουμε και αυτή τη φάση για να δούμε αν θα υπάρχουν αποτελέσματα ή όχι.

Δεν μπορώ να φανταστώ κόσμο να είναι σπίτι και να λέει "Οι παίκτες κερδίζουν πολλά χρήματα και θα πρέπει να γυρίσουν στο ποδόσφαιρο.

Δεν νομίζω ότι αξίζει το ρίσκο. Δεν είναι δυνατόν να ρισκάρω την υγεία για να συνεισφέρω στη διασκέδαση άλλων ανθρώπων", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Άγγλος αριστερός μπακ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Premier League: Έξι κρούσματα κορονοϊού σε τρεις ομάδες
Premier League: O Ντίνι δεν επιστρέφει στις προπονήσεις για να προστατεύσει τον γιο του
TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ